Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
Öncelikle; Hayırlı olsun.
İlk dikkatimi çeken şey facecam oldu. Çok karanlık duruyor yüzün.
Işıklandırma yaparak başlayabilirsin.
Sesin biraz daha enerjik olabilir. Vurgulama yaparken, oyun duygularını yansıtırken. Şakaları ve esprileri sık sık yap. Yani video çekmeden bi kurgu yap derim.
Bu aralar herkes Gta videosu çekiyor. XX YY ZZ BB kanalları varken neden seni izlesinler? Veya izlerlerse, izleyici sende ne bulması lazım? kendine sorman lazım. Birde korku oyunları vs. güzel olabilir.
Kanalın isimi "Elektrikçi Adam" introda da şimsek çakmasıyla adın ufak patlama ile çıkabilir diye düşündüm. Adın çıkarken böyle elektrikle alakalı şalter, ampül, yan keski, kablolar vs. gibi objeler fırlayabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
.
dadaskral
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
[quote=Anil]
Öncelikle; Hayırlı olsun.
İlk dikkatimi çeken şey facecam oldu. Çok karanlık duruyor yüzün.
Işıklandırma yaparak başlayabilirsin.
Sesin biraz daha enerjik olabilir. Vurgulama yaparken, oyun duygularını yansıtırken. Şakaları ve esprileri sık sık yap. Yani video çekmeden bi kurgu yap derim.
Bu aralar herkes Gta videosu çekiyor. XX YY ZZ BB kanalları varken neden seni izlesinler? Veya izlerlerse, izleyici sende ne bulması lazım? kendine sorman lazım. Birde korku oyunları vs. güzel olabilir.
Kanalın isimi "Elektrikçi Adam" introda da şimsek çakmasıyla adın ufak patlama ile çıkabilir diye düşündüm. Adın çıkarken böyle elektrikle alakalı şalter, ampül, yan keski, kablolar vs. gibi objeler fırlayabilir.[/quote]
hocam facecam sıkıntısını bende farkettim daha ışıklı bir yerde çekeceğim.
İlk video olduğu içinde kafamda bir şey şekillendiriyorum daha enerjik bir yapıyla diğer videolarımı çekeceğim.
GTA ile birlikte birçok oyunu daha çekeceğim hocam. Lol olsun, cs go olsun, assasins creed olsun birçok oyun çekeceğim.
Yeni hazırladığım intro daha da kaliteli bir şey olacak şuan.
Klavye sesi ve diğer cızırtıları nasıl halledebilirm ?
Not: Alıntı yapma tuşu bozuk mu acaba alıntı yapamadım da