lostyazilim
tr.link

Youtube'da uzun soluklu bir yol alabilmek için ne yapmalıyım?

3 Mesajlar 706 Okunma
acebozum
tr.link

dadaskral dadaskral Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 197 / 139
  • Ticaret 39, (%100)
İyi geceler herkese. Youtube da yeni bir kanal açtım ve ilk videomu attım. Ancak çok eksiğimin olduğunu biliyorum. Kanalımın introsunu bir kez ben aldım ikincisini kendim yapacağım. Youtube'da uzun soluklu bir yol alabilmek için ne yapmalıyım ? Bana yardımcı olmak isteyenler yorum atarsa sevinirim Bİliyorum çok eksiğim var ancak lütfen yapıcı eleştrilerden bulunun.

Bu arada kapak fotoğrafı en kısa zamanda hazır olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=6Ztsb4UIcg4

wmaraci
reklam

Anil Anil I'm Here! Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Advertising
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 712
  • Beğeniler 189 / 190
  • Ticaret 153, (%100)
Öncelikle; Hayırlı olsun.

İlk dikkatimi çeken şey facecam oldu. Çok karanlık duruyor yüzün.
Işıklandırma yaparak başlayabilirsin.

Sesin biraz daha enerjik olabilir. Vurgulama yaparken, oyun duygularını yansıtırken. Şakaları ve esprileri sık sık yap. Yani video çekmeden bi kurgu yap derim.

Bu aralar herkes Gta videosu çekiyor. XX YY ZZ BB kanalları varken neden seni izlesinler? Veya izlerlerse, izleyici sende ne bulması lazım? kendine sorman lazım. Birde korku oyunları vs. güzel olabilir.

Kanalın isimi "Elektrikçi Adam" introda da şimsek çakmasıyla adın ufak patlama ile çıkabilir diye düşündüm. Adın çıkarken böyle elektrikle alakalı şalter, ampül, yan keski, kablolar vs. gibi objeler fırlayabilir.
dadaskral

kişi bu mesajı beğendi.

.

dadaskral dadaskral Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 197 / 139
  • Ticaret 39, (%100)
[quote=Anil]
Öncelikle; Hayırlı olsun.

İlk dikkatimi çeken şey facecam oldu. Çok karanlık duruyor yüzün.
Işıklandırma yaparak başlayabilirsin.

Sesin biraz daha enerjik olabilir. Vurgulama yaparken, oyun duygularını yansıtırken. Şakaları ve esprileri sık sık yap. Yani video çekmeden bi kurgu yap derim.

Bu aralar herkes Gta videosu çekiyor. XX YY ZZ BB kanalları varken neden seni izlesinler? Veya izlerlerse, izleyici sende ne bulması lazım? kendine sorman lazım. Birde korku oyunları vs. güzel olabilir.

Kanalın isimi "Elektrikçi Adam" introda da şimsek çakmasıyla adın ufak patlama ile çıkabilir diye düşündüm. Adın çıkarken böyle elektrikle alakalı şalter, ampül, yan keski, kablolar vs. gibi objeler fırlayabilir.[/quote]

hocam facecam sıkıntısını bende farkettim daha ışıklı bir yerde çekeceğim.
İlk video olduğu içinde kafamda bir şey şekillendiriyorum daha enerjik bir yapıyla diğer videolarımı çekeceğim.
GTA ile birlikte birçok oyunu daha çekeceğim hocam. Lol olsun, cs go olsun, assasins creed olsun birçok oyun çekeceğim.
Yeni hazırladığım intro daha da kaliteli bir şey olacak şuan.

Klavye sesi ve diğer cızırtıları nasıl halledebilirm ?

Not: Alıntı yapma tuşu bozuk mu acaba alıntı yapamadım da

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al