-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
elektrik
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba blogger alt yapılı sitemde ( Elektrikte.com ) kullandığım özel şablonda makalenin ilk resmi yani ana sayfada görünecek olan görseli url yolu ile yüklediğimde, şablon resmi tanımıyor daha doğrusu ana sayfada göstermiyor. Bu kötü bir görüntü oluşmasına sebep oluyor. Malumunuz bloggerda görsel için belirli bir kota var ve bende devre çizimleri yaptığım için çok fazla görsel kullanmak zorunda kalıyorum. Bu sorun ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Elektrikte.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Bence o kadar başınızı yormayın henüz blogger'da o kotayı geçen veya kotaya ulaşan birini görmedim olmadı farklı bir blog açın resimlerinizi oraya yükleyin resim url'sini oradan alın ben öyle yapıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Aynen arkadaşın dediği gibi. Büyük ihtimalle şablon seqerator koduyla çekiyor o yüzden Url resmi tanımıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
elektrik
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim yorumlarınız için söylediklerinizi düşünmüştüm ama bilen birilerinden de duymak iyi geldi hemen o yolu kullanmaya başlayacağım. Son olarak şunuda cevaplarsanız sevinirim. Açacağım farklı bloğun yine aynı site için kullandığım gmail üzerinden olmasının bir mahsuru olurmu ?
Elektrikte.Com