Uzun süredir teknoloji, siyaset, magazin, kadın, sağlık, gündem, spor gibi kategorilerde haber yazmaktayım. Uzun soluklu çalışabileceğim yeni işverenler arıyorum.
Daha önce Google News kaydı bulunan birçok haber sitesinde çalıştım. Google News kayıtlı yada kayıtlı olmayan internet sitelerinde çalışabilirim. Şuan da hala 1 yıla yakın bir süredir çalıştığım işveren arkadaşlar var. İçerikleri kesinlikle günü gününe eklediğimden ve haftanın her günü dsiplinle çalıştığımdan, bunun karşılığında ödemeyi geciktirmeyecek bir işverene ihtiyacım var.
Yarı özgün içerikte çalışma şeklim şöyle:
İçeriğin başlığını özgün yazıyorum, spot kısmı da özgün yazıyorum, kalan kısım c/p oluyor. Yani her içeriğe 30-35 kelime kadar kendim yazıyorum. İçeriğe ayriyetten 2 adet Google bazlı etiket ve 1 adet çözünürlüğü yüksek öne çıkarılmış resim ekliyorum.
Haftanın her günü çalışabilirim. Genelde hafta içi 16:00 - 23:00 arası içerikleri giriyorum hafta sonu ise daha erken saatlerde de içerik girebiliyorum.
Fiyatlandırma ise şu şekilde:
Günlük 5 ayda toplam 150 yarı özgün içerik 60 TL ( Aylık ücret ! )
Günlük 10 ayda toplam 300 yarı özgün içerik 120 TL ( Aylık ücret ! )
Günlük 20 ayda toplam 600 yarı özgün içerik 240 TL ( Aylık ücret ! )
Tamamen özgün içerik hizmetiniz var mı?
Tamamen özgün de yazıyorum. 100 kelimesi 1 TL'den tamamen özgün yazılar yazdırabilirsiniz. Haber veyahut makale yazımımız var.
İLETİŞİM İÇİN SKYPE: emrebeyweb
Ödeme şekli Vakıfbank, Enpara ( Ödeme e-ticaret puanınıza göre iş sonu da alınabilir )
Oldukça fazla sayıda referansım mevcuttur yorum bırakırsanız özel mesaj yoluyla gönderebilirim.