32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
kampanyanın amacı güzel fakat işe yaramayacak istediğiniz kadar imza atın, her şeyi geçtim ubisoft korsan oyunun zirvede olduğu bir ülkeye niye destek sağlasın oyunun en düşük fiyatı 120 tl Türkiyeden kaç kişi alacak ? bunu geçtim amerikaya dayalı bir şirket Türkçeyi niye benimsesin , Türkiyenin ortaya koyacağı siyasi bir güç mü var ?, yıllar önce gta v çıkmadan kampanya düzenlendi binlerce imza toplandı olmadı hatta türk şirket crytek, taleworlds anca Türkçeyi sonradan benimseyerek oyunlara destek sağladı yani sadece boş hayaller Türk ekibin biri çıkar halleder zira yapımcı firma yapmayacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Korsan oyunun zirvesinde ABD var hocam o konuda yanlış bilgi vermeyelim. Bunun haricinde Ubisoft resmi sosyal medya kanallarında bir çok Türkçe duyurular yapıp altyazılı videolar yayınladı. Aslına bakarsanız bu yaptıkları imza kampanyası açmamıza güç verdi. Kimse yapamadı diye amacımızdan vazgeçmek istemiyoruz. Yapamasak bile "denemedik" demeyiz hiç olmazsa.
Biz yapabildiğimizi yaparız, Türk oyuncular korsan oyun oynamaya devam etmek istiyorlarsa devam ederler, ubisoftta Türkçe dil desteği vermek istemiyorsa vermez.
Bir yapım firmasıyla siyasi gücü nasıl ilişkilendirdiniz bilemiyorum. Türkçe dil destekli oyunlarda bizim hükümet mi devreye girdi de oyunlar Türkçe oldu?
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
konu kıyaslamaya gelirse o zaman çinin daha fazla korsancı olması lazım , fakat sayı arttıkça korsan sayısı artıyor diye bir şey yok her ne kadar matematiksel olsada bazen düşündüğün gibi olmuyor, adamların aldığın gelirle senin ki bir değil geliri geçtim senin 120 tl verdiğine onlar 30 tl veriyor korsan almasının bir sebebi yok , yıllardır ülkence kapitalist fikirlere taş koyan bir ülke sence dil olarak yer alır mı ? bilmiyorum belki baktın mı 20 dili destekleyen oyun en küçüğünden ülkeleri bile desteklerken niye türkçeyi desteklemiyor adam çıkarı dahilinde , hangi ülke onu benimsiyorsa onu koyar eğer siyaset diyince hükümeti özdeştiriyorsanız olay zaten bitmiştir ayrıca konuya bakarken hangi ülkenin daha fazla korsan kullandığı içeriğine göz atarsanız amerikanın alt sıralarda olduğunu görürdünüz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Valla hocam bir iş yapalım dedik demediğinizi bırakmadınız. Destek vermek isteyen destekler istemeyende desteklemez. Herkes lafa geldi mi 120-150 lira çok der maşallah altlarımızda araba ceplerimizde ayfon. O yüzden polemiğe daha fazla girmek istemiyorum. Türkiye'nin hangi sıralamada kaçıncı sırada olduğu bizi hiç ilgilendirmiyor.
Bu konuda bizi tek ilgilendiren ubisoftun Türkçe dil desteği sunup sunmaması. Ha ubisoftta dönüp, siz korsan kullanıyorsunuz hem paranızda yetmez, zaten devletinizde 5 para etmez sallamıyoruz sizi derse yapacak bir şeyimiz de kalmaz.
Girişimimizi tebrik edeceğinize çektiğiniz yerlere bakın..
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam amacım hayalinizi küçümsemek değil fakat şöyle düşünün adam yatırımını tam alamayacağı ülkeye alt yazı yapacak, o altyazı için adamlar çalışacak, sonra oyuna entegre edecekler, oyuna güncelleme gelecek bu iş için adamlar para verecek hemde eklemek istemedikleri bir dil için, video ayrı şey oyun ayrı şey video işi kolay ama oyun işi başka hele mmo rpg mantıkla çalışan bir oyun şimdi göz atalım türkçe video ac revelations yer alıyordu almak zorundaydı zaten oyunun teması orda olsa bile oyunda türkçe alt yazı yoktu sadece oyun içi ara sıra konuşmalar ubisoft şu ana kadar türkçe alt yazı eklediği oyun yok gta 5 için bile 300 bin imza heba oldu sonra türkçe bir ekip çıkarttı başka bir yoluda yok zaten , size ubisoft oyunlarının çoğunu denemiş biri olarak söyleyim adamların oyun güncellemeleri aylık oluyor ve çoğu oyun hatasını gidermekten aciz bir ekipleri var , bug çok kritik olmadığı sürece bırakıyorlar onu geçtim Division oyunu steam üzeri alanlar oyunu oynayamıyor, sli desteği yok, grafikler 2013 ten bu yana küçük değişimler hariç değişmemiş, oyunda 10 bin üzeri bug report edilmiş bu oyunu geçtim rainbow var allaha şükür insanlar çok küfür ve şikayet yağdırıyorda oyun güncelleniyor