-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
karasız kaldıgım bir durum var blogger alt yapımı kullanayım yönlendirme ile yada host alıp wordpress blog mu kurayım düşüncelerinizi bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kısa vadede sonuç almak istiyorsanız Blogger kullanın. Ne de olsa Google'nin. Benim Blogger ile kullandığım birkaç sitem var, yazıları yazdıktan 10 dakika sonra index alıyorlar. Google her konuda torpil geçiyor :)
Tabi Blogger ile yapacağınız siteler sınırlıdır. Blog, haber tarzının dışına çıkamazsınız.
PNR
Makinist
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
eğer aylık alıcaksanız ödeyemem aksatırım veya unuturum gibi sorunlar yaşayacaksanız blogger daha sağlıklı yıllık hosting alırsanızda problem olmaz ama bana göre blogger daha kullanışlı ve kolay wordpress biraz karışık bana göre . Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O zaman hiç Wordpress'e bulaşmayın. Güzel bir alan adı kaydedin, Blogger adresinize yönlendirin. Blogger'da Ayarlar bölümünde yönlendirmeyle ilgili her şey var zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blogger, google alt yapısına sahip olduğu için konularınız hosting alt yapısına göre aşırı hızlı indexlenir. Bu yüzden blogger kullanmanıza önerebilirim.
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Blogger o kadar hızlı index almıyor. 3 senelik blogum 1 günde anca index alıyordu.