uzmanabi
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ya şu ocak bitse de TBM artsa arkadaşlar. TBM şu an 14 krş. Geçen ayın ortalaması 25 krş. Gelirler yüzde 40-50 düştü. Sizlerde de durum benzerdir diye düşünüyorum. İnşallah yeni ayda artış görürüz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
14 kuruş allah bereket versin sen 0,06 nedir bilirmisin dostum :(
1 kişi bu mesajı beğendi.
uzmanabi
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Başlarda öyleydi kardeşim o artıyor zamanla. Re-markating açık mı?
Ek Olarak: Bir de çöp siteler olarak tabir edilen siteleri engelledin mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynen hocam bende merak ettim re-mark olayını diğer yandan güncel cöp siteler listesi varmı elinizde.
Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
biraz bi çöp listesi eklemiştim anca re marketinh anlamadım malesef
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Cop listesi olanlar paylasirsa büyük sevap kazanirlar 😄
1 kişi bu mesajı beğendi.
uzmanabi
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar ben analiz yapmayı çok severim. İçerikten çok analiz yaparım. Ben de ilk başladığım zamanlar acemiyken o çöp denilen siteleri engelledim. Sonra bir kaç zaman izledim TBM'ler ve TO'lar yerde...
Sitenizin hiti azsa o çöp reklamlar çıkması gayet normaldir. Adsense hesabınız yaşlandıkça sitenizin hiti arttıkça zaten kaliteli reklamlar çıkıyor. Siz çö siteleri engellediğiniz zaman rekabet edecek site sayısını azaltıyorsunuz haliyle. Google sitenin hiti yüksekse en yüksek veren müşterinin reklamını yayınlıyor. Benim şahsi görüşüm reklamların engellenmemesinden yanadır. Engelleyene saygı duyuyorum.
Re-marketing olayını zaten hepinizi biliyorsunuzdur. Örneğin hepsiburada.com'da bir ürüne baktınız sonra başka bir siteye girdiğiniz zaman baktığınız ürünün reklamını görüyorsunuz.
Re-marketing adsense hesabında otomatik olarak açık geliyor.
Eğer sitenizin konusu reklam geliri açısından değerli kelimeleri içermiyorsa Re-marketing açık kalabilir. Ama sitenizin kelimeleri değerli olduğu halde az tbm varsa en azından bir kaç gün Re-marketing özelliğini kapatıp deneyebilirsiniz.
Reklamlara izin ver & reklamları engelle- Reklam sunma - İlgi alanı tabanlı reklamlar(kullanıcıların ilgi alanına dayalı reklamlar göster ve ilgi alanı kategorileri oluşturmaya yardımcı olmak için siteme ait ziyaret bilgilerinin kullanılmasına izin ver.)
Re-marketing kullanmanın avantajı olduğu gibi dez avantajı da var arkadaşlar. Bu özelliği açtığınız zaman sitenizde rekabet edecek reklam sayısı azalmaktadır. Bu da gelirinizi düşürebilir. Dediğim gibi konunuza göre siz değerlendirin en az 2 gün bir test edin. Ama şunu da unutmayın 5 tıklamayla 10 tıklamayla da kesin bir sonuç göremezsiniz.
Arkadaşlar son bişey daha söyleme istiyorum. Esnek reklamlar site için kullanımı kolay olsa da TBM değerleri düşük oluyor genelde. Bence kullanım olarak güzel optimize edilmiş fakat gelir olarak adil değil. O yüzden artık esnek reklam kullanmıyorum.
Bir de bağlantı reklamı kullanmanızı tavsiye ederim. En yüksek gelir getirebilecek potansiyele sahiptir ve siteniz kolay kolay banlanmaz. Çünkü bağlantı reklamları iki aşamalıdır. Birinci aşamaya kullanıcı yanlışlıkla tıklasa bile ikinci aşamada kullanıcı tekrar tıklama yapıyor. en yüksek teklif veren reklam verenin reklamına tıkladığı zamanlar 1 tl'ye kadar tbm'nin çıktığını tecrübe ettim. Siteniz içerinde linkle başka yerlere yönlendirme varsa mutlaka bağlantı reklamı koyun. Bağlantı biriminin rengini sitenizde kullandığınız renge dönüştürün veya kırmızı renge dönüştürebilirsiniz.
Neyse benden bu kadar. Saygılar arkadaşlar.
Ek Olarak: TBM'ler artmaya başladı arkadaşlar.