-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sa arkadaşlar ben mesela bir sitenin menü boyutunun kaç pixel olduğunu bulan bir program yada bir resmin benim seçtiğim a noktanı ile b noktasın arasındaki pixsel sayısını bulma
yada şöyle açıklayayım örneğin ben bir sitenin menü boyutunu sevdim ama bu menü boyutunun genişliği ve pixel uzunluğunu bulabilen bir program yada benzeri bir şey arıyorum böyle bir şey nerden bulabilirim derdimi anlayan vvarsa yardımcı olursa çok sevimirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Screen al hocam painti aç yapıştır a ile b noktasını seç altta uzunluk değerini gösteriyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam öyle zor be her seferinde öyle yapmak zor onu biliyordum ben öyle rahat a ile b noktası arası pixel değerini verebilen program gibi bir şey arıyorum mesela bende color pic var maus ile gezdirdiğim her yerin renk kodunu veriyor ben wptema tasarlıyorum o tür işler için böyle kullanışlı şeyler arıyorum divlerimin değerini eşitlemek için lazım oluyor başka türlü divleri birbirine denkleştirene kadar bin bir türlü hesap kitab işine giriyorum buda çok sıkıcı oluyor (:
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
chrome tarayıcıda herhangi bir öğeyi sağ tıklayıp incele dediğinde boyutlarını gösterir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
firefox ta measure adında bir eklenti vardı sanırım açık olan web sayfasında istediğiniz alanı ölçebiliyorsunuz
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ne yaptığı belli değil
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
google chrome lightshot eklentisini kur.
Printscreen yaptıgında alan seçme seçeneği sunuyor sana seçtiğinde seçtiğin alanın en * boy yazıyor iştersen kaydedebilirsin istersen esc diyerek çıkabilirsin.
en kolayı bu bence