-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
bilgisayarcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar. benim dayım aveada çalışmaktadır. ( avea ile konusmasını beklıyorum)
0.facebook.com gıbı bı tane sıte acıcam. ucretsız olucak. ama forum tıpı olucak. ıcınde hersey olucak.
+sohbet
+adult
+bilgi kısacası herturlu sey olucak.
butun telefonlara gore ayarlar flan olucak.
çok buyuk bır sıstem olucak.
ne kadara yaparsınız.
kendıne guvenen arkadaşlar yazarsa sevınırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Hocam Mobil Üzerinden Bedava İçin Bayağı Para Lazım diyebiliyorum Yani Öyle dayınız yüksek Bir Makamda İse Bilemem
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
içinde herşey olacak ve ne kadara yaparsınız birbiri ile pek yakışmıyor, dolayısıyla bu şekilde birini bulmak zor. Tabi umarım bulursun, işini görürsün ama net ortamında (kendimden biliyorum:) bir çok kişi herşey olacaklı sitelerden uzak durur. Çünkü işin tanımı net değil.
test9
IT Project Manager
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Project Manager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Her şey bir yana neler istediğiniz önemli. Her şeyin olmasını isterseniz eleman bulmak imkansız gibi olur. Öncelikle neler istediğinizi yazarsanız daha uygun olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bu senin istediğin gazoz ağacı , öyle bir dayı da yok 0.ayarlayacaksın falan bunlar hayalden öte şeyler . içerisinde herşey olacak ? daha ne yapacağın bile belli değilken hangi dayı hangi 0. ? Adult diyosun bişeyler diyosun herşey olacak diyosun . Daha bu forumda ki herkesi toplasan yapmaya kalksan her işten anlayan bulabilmen bile imkansız . Bu kadar sermayen bile olsa bu isteyiş biçiminden ticari zekan da ortada öyle özhakikiengercekfacebook.com fikirleri şimdiden umudunu kaybettirir , at aklından bence mantıklı birşeyler düşün yapabileceğin ölçülerde . 500 e 0. gibi ücretsiz veren oparetör varsa hemen hepsine kayıt olur burdaki herkes .
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
500 lira olsa varya bu işler mynet, milliyet, twitter, facebook 5 katını verir bu paranın ücretsiz erişim için;
1 kişi bu mesajı beğendi.