Selam sayın arkadaşlar.
Ben Yozgat da çalışırken 2014'ün 6'cı ayında sanırım kredi kartımdan birisi sanırım markafoni sitesinden 200 küsürlük bir alışveriş yapmış. Bir de yurt dışından birkaç dolarlık alışveriş. Toplasan 450 tl gibi tutuyor. Hep onaylanmış. Kredi kartı cebimde; ama İstanbuldan nasıl alışveriş yapılıyor anlamadım. Öyle böyle sitelere girip de bir kart bilgisi de vermedim. Birkaç kez hepsiburada ve ebayden aldım o kadar. Allah'dan kartta 450 tl boş alan vardı. 5000 olsa hepsini kullanırlardı. Neyse vakıfbankı aradım, durumu izah ettim, kartı kapattım. Zorla kapattırdım. "Kapatmayalım, ihtiyacınız olduğunda kullanın" diyorlar. Yav gel de gülme. Kartı ele geçirmişler ben ne yapım artık bu kartı. Bağırdım en sonunda kapattırdım. Alışveriş yapılan site bilgisine internet bankacılığımdan baktım markafoni. Markafoniyi aradım. Kredi kartımı ele geçirmişler sizden alışveriş yapmışlar, kim yaptı, isim soy isim, adres, tel no verin dedim. Hiçbirini vermediler. **************yı korumaktan sizi şikayet ederim dedim ve ismi verdiler. Diğer bilgileri cumhuriyet başsavcılığının yazısı sonrası onlara verebiliriz dediler. İsim Bahtiyar Alemdar. Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığına gittim, şikayet dilekçesi yazdım verdim. 1 seneyi geçti tık yok. Ankara'ya tayin aldım. Dosyalar Ankara'ya gelmiş. Polis karakoluna çağırdılar. Tekrar dilekçeyi güncellediler. Oradan da gittim geçen sene. 2 yılı geçti ses seda yok. Anladım ki gerçekten Türkiye'de adaletin temeli yok. Ne dersek diyelim, herkes bildiğini, istediğini yapıyor, istediği gibi davranıyor. Altı üstü markofoniye yazıyı göndereceksiniz, en fazla 2 haftada cevap gelecek ve o adamın takip edip yakalayacaksınız. Bu da diyelim 1 sene sürdü. 2 seneyi geçti. Ayıp ya. Amacım para iadesi zaten değil. Başkaları mağdur olmasın.