Nysme
Özgün İçerik Yazarı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** I**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 6 aydır bir oyun sitesi üzerinde çalışıyorum. Gerekli hit ve rekabeti sağlayamadım. 6 aydır, aylık olarak hosting aldım ve onu ayda bir ödüyorum.
Şimdi ise o siteyi kapatmak istiyorum, hosting ücretini ödemiycem. İleride tekrar aynı domain üzerinden devam etmek istiyorum. (eğitim ile ilgili işlerim var, ara vermeliyim)
Wordpress kurulu sitenin yedeğini nasıl alırım?
Daha sonra tekrar kurulucak şekilde nasıl ayarlar, kenara kaydetebilirim?
Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Cpanele girip kolayca alabilirsin hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam yapman gereken işlemler çok kolay.
Ben kendi uyguladığım yöntemden bahsedeyim. Öncelikle ftp de kurulu olan dosyaları bilgisayarınıza indiriyorsunuz. Yani wordpress dosyalarının tamamını indiriyorsunuz. Sonrasında CPanel'den PHPMyAdmin'e erişerek veritabanındaki dosyaların tamamını seçerek dışa aktar seçeneğini tıklıyorsunuz ve SQL seçeneğini seçip indiriyorsunuz.
Bu şekilde gelecekte kurulmaya uygun şekilde site yedeğimizi almış oluyoruz. SQL dosyasını ve diğer site dosyalarını kaybetmeyecek şekilde saklıyorsunuz.
Yine sormak istediğiniz bir şey olursa pm atabilirsiniz.
Esenlikler.
fmoyuncusu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
aquarium
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
En güzel yöntem Cpanel / yedeklemeler / Tam bir Web Sitesi Yedeği İndir Burdan yedeğinizi full olarak alın..ftp'ye yedeklenecektir.. ftpye girip yedeğinizi indirin bilgisyarınıza..
full yedek olduğu için hiçbir sorun yaşamadan istediğiniz zaman istediğiniz hosta yükler kullanırsınız..
Bana Müsade.. Sana Rastgelsin ! Budur Hikayemiz..