lostyazilim

Bu bilgisayar Bu Fiyata Alınır mı?

8 Mesajlar 1.034 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

nuti nuti WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 597
  • Beğeniler 216 / 85
  • Ticaret 12, (%100)
Arkadaşlar aşağıdaki linkde verdiğim bilgisayarın özelliği gayet güzel ama fiyat sanki hesaplı gibi
http://urun.n11.com/masaustu-bilgisayar/i7-islemci-8-gb-ram-1-tb-hdd-2-gb-128-bit-harici-ekran-karti-P81812074?cid=604001&gclid=CImsrJq-1soCFdQaGwodGjgDvQ

Ayrıca kendim parçalarını tahminen hesaplayınca kat kat üstün fiyat çıkıyor bunun hesaplı olması neye dayanıyor

wmaraci
reklam

Mustafac Mustafac tarcinmedya.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 581
  • Beğeniler 186 / 191
  • Ticaret 12, (%100)
indirimde olabilir.bu fiyata güzel sistem

www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Bu türden ne olduğu belli olmayan bilgisayarlara yaklaşmayın. Fiyatının altında satıyor demek ki var bir sıkıntı. Yorum yapan birisi de çok sesli çalıştığını belirtmiş zaten. Sıfır ürün sesli çalışır mı? Ya yanlış monte edildi yani acemi işi ya da eski parçalar kullanılmış.
Mustafac

kişi bu mesajı beğendi.

Mustafac Mustafac tarcinmedya.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 581
  • Beğeniler 186 / 191
  • Ticaret 12, (%100)
İsa n11 sitesi kendi mi satıyor yoksa bir üye tarafından mı satılıyor onu bilemedim fakat n11 satsa,indirimde gözüyle bakılır ve alınır. şahıs tarafından satılıyorsa ise şahıs zor durumdadır,satmak zorundadır gözüyle bakılıp yine alınabilir. bu ürün kısacası alınabilir bardağa dolu tarafından bakmak lazım :)

www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama
wmaraci
wmaraci

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
biseysorcam123 Zor durumda olan adam aynı üründen 8 tane birden satmaz, gider sahibinden sitesine ilan verir. Bu ürünü n11 değil sıradan bir satıcı satıyor. Üstelik üyenin profili de sağlam değil, bir sürü olumsuz yorum almış, fatura göndermemiş v.s.

nuti Ayrıca; bilgisayar mobil işlemci kullanıyor, ekran kartı tırt, anakart tırt v.s. Yani fiyatı da öyle sizin dediğiz gibi 1300 lira etmez. Bu fiyatın biraz daha üzerine çıkılıp skylake işlemcili, ssd'li sistem bile toplanır. Yine de çok istiyorsanız buyrun alın tabii.

İyi forumlar.
nuti

kişi bu mesajı beğendi.

bilsez bilsez WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 63 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 305
  • Beğeniler 66 / 129
  • Ticaret 0, (%0)
Bir bilgisayar fan veya harddisk arızalıysa ses yapar, bu ikisini degişme olasılıgını kabul edersen alınır.

ntka ntka https://ntka.org Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Agent
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 2762
  • Beğeniler 811 / 810
  • Ticaret 262, (%100)
bu yorum her şeyi açıklıyor bence ama n11 den ben devamlı alışveriş yaparım siteyle bir alakası yok tamamen satıcılardan kaynaklanıyor ve ürün elinize geçmeden ve incelemeden kesinlikle ödeme onayı vermeyin ben begenmediğimi geri iade ediyorum bilinçli olursanız ki bu sitedekilerin çoğu bilinçli kullanıcılardır.

bahsettiğiniz firmanın oyumlarından,
2gb ekran kartı var diye aldım.bilgisayar uzmanı değilim ancak kablosuz wifi aldığım ve o parçayı bilgisayara bağlayan satıcı bilgisayarımda 2gb ekran kartı olmadığını söyledi.oğluma karne hediyesi diye almıştım oyun oynasın diye ancak bir çok oyunu kaldırmıyormuş.bana bilgi verilseydi daha iyisi için veya donanımlısını alırdım.ekran kartının olmamasıda ilginç.iade edecektim ama oğlumu bilgisayardan kaldıramıyorum.ama n11 den alışveriş yapmayı bir daha düşünmüyorum.ekran kartını sordum en az 250 tl den başlıyor dedi satıcı.yani en az mouse klavye de eklenince 400-500 tl civarı kazıklandım diye düşünüyorum.öğretmenim ama benimde öğreneceğim daha çok şey varmış.!!!!!!!

dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye

halo9217 halo9217 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad H** S**
  • Mesajlar 624
  • Beğeniler 199 / 105
  • Ticaret 0, (%0)
kampanya olabilir toplama bilgisayar olabilir bence aynı fiyata ya da en fazla 1.300 1.400 TL ye i7 işlemcili bilgisayar bulabilirsin alışveriş sitelerine bakabilirsin

Çanakkale
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al