lostyazilim
tr.link

Makale yazarı nasıl olmalıdır?

24 Mesajlar 3.677 Okunma
lstbozum
tr.link

aHoruz aHoruz Bilir Kişi Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sınıf Öğretmeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 424 / 347
  • Ticaret 23, (%96)
Git bilgisayardan yaz ozaman ne yazacaksan. 100 kelime etmeyen yazında bin tane imla hatası yapmışsın bir de ahkam kesiyorsun. Verdiğin bilgiler de sanki altın kumaştan yapılmış gibi pişkin pişkin teşekkür bekliyorsun. Reklam yapma.
Hata yaptığını hala sığır gibi kabullenmek istemiyorsun belli, kapasiten ortada. Adam gibi yazacak kapasiteye geldiğinde belki 3-5 kuruş atar yazı yazdırırım sana. :)

Sayğılarımla (!)
Ntie
http://i.hizliresim.com/GoAaJb.png Bunu hangi t9 becerebilmiş ben anlamadım yanlız :rolleyes:

wmaraci
reklam

Ntie Ntie Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad N** D**
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 6 / 29
  • Ticaret 8, (%100)
aHoruz

Hala edepsizliğine devam etmektesin. Kişiligimi senin gibi bir insan için bozamam. Bilgisayardan yazıp yazmayacağı mı sana mı söylemem gerekiyor? Ayrıca bana para teklif etmişsin, ben parayla yazı yazmıyorum. Takılmak için arada Facebook sayfası vb satıyorum. Ayrıca işim var, sizin gibi edepsiz bir insanın parasına ihtiyacım yok. Bu sürecini devam ettirirsen hakkında şikayet açıp, " bana ettiğin hakaretlerden dolayı Hakkında dava başlatacağım. " Kimse bana hakaret edemez. Verdiğim bilgiler kiminin işine yarar, kiminin işine yaramaz yorum yapar geçer sanane be arkadaşım? Bu son yazımdır sana. Tartışma seviyesine geldiginde, mutlaka iletişime geçeceğim seninle.

Sayğılarımla,
@aHoruz

aHoruz aHoruz Bilir Kişi Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sınıf Öğretmeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 424 / 347
  • Ticaret 23, (%96)
Ntie
Haşa! Yazdıklarımda bir hakaret göremiyorum, teşbihlerimin yerinde olduğunu düşünüyorum. Aksine bu konuda asıl benim sizi uyarmam gerekiyor çünkü boş beyinli ve kapasitesiz olarak hakaret gören benim. Hala hakaret ettiğimi düşünüyorsanız tabi ki her türlü yasal hakkınızı kullanabilirsiniz ;)

yelkovan yelkovan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Ziraat Mühendisi
  • Konum Konya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 65 / 65
  • Ticaret 14, (%100)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

Yönetmen Mahsun KIRMIZIGÜL'ün filmlerinde şu ibareyi görümüşsünüzdür;
Yazan, Yöneten Mahsun KIRMIZIGÜL

Benim websitemdeki ilerleyiş stilim de bu şekilde...
Yazan, Yöneten Tek Benim...

Kimse kızmasın ama makale yazma işi ciddi bir iştir. 100 kelime 1 lira makale mi olur yahu...
Bence en ama en az 2,5 tl olmalı 100 kelime...

Kendi siteniz olduğu için özene bezene yazıyorsunuzdur ve sitenizin hangi konular konusunda/anahtar kelimesinde ilerleyebileceğini iyi bilirsiniz dolayısıyla makalenizde bu konulara değinmeniz, doğru anahtar kelimeleri kullanmanız daha kolay oluyordur. Ancak dışarı makale yazan ve bu işi ciddi anlamda iç ayrıntılarına girerek işini sürdürmeye çalışan sadece belirli bir kesim var, bu da çok az.

Sonuç şu keşke bunları makale yazarı arkadaş yapsında bizde gerekeni yapalım ancak parayı çoğaltmakla bu iş olmuyor.
BakalimBilelim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al