fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Nacizane tavsiyem dediğiniz gibi dreamweaver ile basit siteler oluşturulabilir ama ileri düzey haber sistemleri veya çoklu fonksiyon sistemlerde dreamweaver da yetersiz kalabiliyor. Bilişim konusuna gelirsek sunucu yönetimini iyi öğrenirseniz ve birkaç girişiminiz ile adınızı duyurabilirseniz daha üst sınıflarda çalışabilirsiniz diye düşünüyorum.
Grafik animasyonu da kazandırmaz diyip es geçmeyin ekstra bilgi hiçbir zaman zarar getirmez. Yapabileceğinizin en iyisini yapın gerisi olur Evelallah
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web programcılıği
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Okuldaki öğretmenler çok iyi bilseydi yazılımı uğraşmazlardı girerlerdi özel bir firmaya çok güzelde parasını alırdı. Onlar sadece yolu gösterirler nasıl ne şekilde ne kadar gideceğin sana kalmış: benim kişisel tavsiyem ise dreamveawer vs: uzak dur: bi kurcala en fazla ne kadar güzel bir site bir tasarım yapılabilir dreamveawer ile kendin de göreceksin:
1 kişi bu mesajı beğendi.
ishana
Su akar yolunu bulur.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
İ** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Okulda her öğretmen piyasayı bilmez, bilemez zaten. Piyasadan gelen yada piyasa işe içiçe olan öğretmenler bilir. Bu konuda öğretmenlerin eksiği girişimcilik konusunda tecrübelerinin olmamasıdır. Bununla birlikte okula gelen öğrencilerin terbiyesi, temizliği, sevgilileri ile olan problemlerin çözğmü, anne ve babalarından görmedikleri sevgiyi göstermeleri vb sorunlardan dolayı derslere tam olarak kendilerini vermemeleri de ayrı bir konudur. Bunun için suçlu, öğretmen, öğrenci, veli, devlet, vatandaş, çöpçü, kantinci diye ayırmaya gerek yok. Genel sorunlar var ve burası tartışmanın, suçlu aramanın yeri burası değil. Web tasarım işinde diğer alanlarda da olduğu gibi herkesin başarılı olması gerekmiyor. Bir kaç kişi başarılı bir olacaktır. Bu arada eskiden beri bilinen bazı terimler vardır Alaylı, mektepli gibi. Hem alaylı hem mektepli her zaman daha önde olacaktır diye düşünüyorum. Herkese bol kazançlar.
Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
10 yılı aşkın bu işle uğraşan biri olarak artık bitti diyebilirim. Fiyatlar çok düştü artık herkes yapıyor wordpress üstüne tema koyup site yaptım veya yapıyorum diyenler bitmedikçe dahada kötüye gidicek.
web yazılım alanında bitme noktasına geldiğini düşünüyorum çok fazla bu işle ugrasana var ve yapılmamışta birşey kalmadı neredeyse.
şuan tek kazanç noktası bence mobil uygulama yapanlarda