Emrecany
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
bizde 5 TL'Lik falan birşey var çok iş görüyor bence yeterli olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam nedir buçakmaklığa taktığımız zaman arabada ubs ile müzik dinleyebiliyor muyuz?
arcaglar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Müzikleri FM frekansı ile veriyor. Çok sağlıklı olurmu bilmiyorum. Eğer kaset yuvası varsa 3,5 mm gişi ile mp3 gibi bir alete bağlaya bilirsiniz.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tavsiye etmem hele büyükşehirde yaşıyorsan sürekli frekans karışır cızırdar dinlediğinden zevk almazsın 2 tane kullandım attım en kralı dahi olsa hep aynı sorunlar olur. bunların çalışma Prensibi içine atılan müziği Fm bandı ile yayın yapması ancak yayın yapacağı Fm bandının boş olması gerekmekte ulusal fm bantlarına ayarlayamazsın, yerelde de frekans sıkıntısı yaşarsın. Müzik dinleyeceğim diyorsan en basitinden 50 tl'ye USB'li Hafıza kart okuyabilen teypler var, onlardan al derim. Yine de sen bilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam fm bağlantısından dolayı şarkılarınız arada gürültü sesiyle karışacak. Sürekli bir düzeltme içerisinde olacaksınız.
Ayarladığınız radyo frekansında çok iyi çekme gibi bir durum olsa bile arada 0,1 lik bir kaymadan dolayı şarkılar berbat olacak. Siz en iyisi gidin 60 70 liraya işe yarar tape'ler var. Onlardan taktırın. :D