lostyazilim
tr.link

Bu Saçmalık Artık Sona Ermeli

3 Mesajlar 1.169 Okunma
lstbozum
tr.link

Rednoize Rednoize Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek İşletmeci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1105
  • Beğeniler 577 / 331
  • Ticaret 18, (%100)
[FONT=Tahoma][SIZE=3][SIZE=2]Bu Saçmalık Artık Sona Ermeli - Zeitgeist 3[/SIZE]
[/SIZE]
[/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][SIZE=1]Bu videoyu izlerken çok etkilendim, özellikle sonunda. Ve paylaşmak istedim.[/SIZE][/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Tahoma]

[/FONT]

[/SIZE]
[SIZE=2]İzlemek için tıklayın.[/SIZE][SIZE=3] [SIZE=1](Konuya ekleyemedim videoyu)[/SIZE]

[/SIZE]

wmaraci
reklam

Raphael Raphael Wordpress & Seo Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek wmaster
  • Mesajlar 441
  • Beğeniler 55 / 152
  • Ticaret 0, (%0)
Bunun birde islami versiyonu var;
Bkz. Gelenler Belgeseli (The Arrivials)

Hacca giden ateist...

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
İkisini de izledim hatta daha fazlasını . Hepsinde 99 doğrunun arasına sıkıştırılmış bir yalanı empoze ediyorlar . Mantık doğru diyorsun fakat bi yerden çaldığını hissediyorsun.
Bi düşünsenize böyle böyle sessiz sessiz yayınlayarak meraklı kitleye ulaştırıyorlar. Sonra bunları siz birilerine anlatıyorsunuz . Sonra bu size kadar düştüğü için kıymetli bir veri olmaktan çıkıp basitleştiriliyor çevreniz tarafından. Kısa bir süre yayıldıktan sonra da birileri çıkıp daha beter karalayacak şekilde bir kaç çalışma yapıyorlar. Böylece gerçek olan herşeyi , ben biliyom onu o da yalanmış muhabbetine düşüyor. Gerçekler bile gerçekliğini yitiriyor.
İki belgeselde de bir sürü saçmalamaca sıkıştırmışlar zaten .Kendi kendini çürütmesi için bilerek yapıyorlar. Bence izlemek lazım ama herşeyine inanmamak , açıp birebir doğrulamak lazım, gözlerinle görüp tek tek sağlamasını yapmak lazım.
İslam da bile biz seçmediğimiz için bir çoğumuzun imanı zayıf yaşamıyoruz bile dini. Bakıyorsun elin adamı kendi araştırmış doğru budur diye seçmiş 4/4lük ibadet ediyor. Allahtan gerçekten korkuyor. Sıkışınca değil . Bunun sebebi de gözleriyle görmüş araştırmış okumuş gözlemlemiş, aklıyla yorumlamış düşünmüş gerçeği kesin olarak görmüş.
Bizde al eve incil götür bak naparlar , bi mahalleli bi papazla muhabbette yakalasın bak neolur halimiz. Neden ?
Kuran arapça ezberletilip ezberletilip okutulan adamlar değil mi o kazıkçı hacılar ? İşçisinin hakkını vermeyip jiple gezen patronlar ? Ne kadar merhametsiz olup dindar görünen varsa hepsi bu anlamadığı şeyleri , ne anlama geldiklerini bile bilmeden öğretilenler.
Öğrenmeye çıktığın yolda attığın her adımı ibadet sayan dinimizi , öğrenmek yasak gibi tanıtmadılar mı ? Bir çok arkadaşım kuran kurslarında esir hayatı yaşadı , çıkanların hepsinin kişilikleri bozuldu istisnasız hepsi ! Düşünün böyle ne kadar çok insan vardır kim bilir . Neyse çok uzattım öyle işte
Rednoize

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al