-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bildiğim kadarıyla piyasadaki birçok site ''ne kadar inkar etseler de'' hacklink kullanıyorlar, isim vermeyeceğim, sizce hacklink kullanmanın bir ''film yada dizi'' sitesine negatif ne gibi bir etkisi olur düsüncelerinizi merak ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarim
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Legal bir site yapıyorsanız kısa surelı siteniz yükselir ama daha sonradan çöp olur. Ama illegal site ise yapabilirsin etkisi çok olur. İllegal sitelerinin ömrü az oluyor
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Olay sadece duymak ile olmaz değerli arkadaşım. Ahrefs yada buna benzer backlinkwatch gibi siteler üzerinden O bahsi geçen sitelerin backlink analizlerini yaparak alınan PR ve otorite değerlerin kaynak kodlarını inceleyerek kesin bir algı oluşturulabilir. Tahminen yada temsili olarak düşünmek bana göre çok saçma gelen bir durum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bil.Prog.
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hacklink yaptığın site durumu anlarsa mahkemelik olursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bende hacklinkin zararlı oldugunu, eninde sonunda sitenin düşecegini okudum fazlaca. Fakat aynı sektördeki üst sıradaki sitenin 1- 1.5 senedir üstte kalarak spam a düşmemesi ve site spam a düşse bile 1 senedir olan kazanclarını tahmin ettiğimden (yani spam olsada acar 1 site daha ordan devam eder nasıl olsa parayı kaldırmış) bunu düşünerek bende hacklink aldım. 1 ay oldu suan net bir etki söz konusu degil. bunun icin nekadar sure gerekli bilen varmı?