Orifame
Oriflame Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oriflame Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Bayadır aklıma takılan birşey var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sitemde bir yazı yayınladığımda webmaster araçlarından indekslettikten sonra facebook, twitter, tumblr, pinterest gibi sitelerden de linki paylaşıyorum ama nasıl paylaşmam gerektiğinden emin değilim.
Twitter, linkten başlık ve içerik çekmiyor bildiğim kadarıyla ama facebook, tumblr ve pinterest çekiyor. Bunlarda paylaşımın nasıl olmalı? Fotoğrafı bilgisayardan yükleyip mi yoksa linki yapıştırıp sitemden çekilen başlık, açıklama ve fotoğraflı şekilde mi paylaşmalıyım? Bilgisayardan fotoğraf yüklediğimde sadece başlık yeterli olur mu yoksa içerikten de bir kısmını yazmalı mıyım?
Son olarak goo.gl kullanarak her paylaşımın istatistiğini takip edeyim diyorum ama herhangi bir zararı olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarımcı
-
-
Ad Soyad
G** H**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
goo.gl google bir ürünü seo açısından yararlıdır
paylaşımları yaparken mutlaka resim, kısa bir yazı, kısatlama url şeklinde yazın etiketde ekleyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
kardeşim sosyal medyada paylaşırken hastag (#) linkiyle paylaşın mesela #dizi #dizihaber #fragman gibi bu dizi için paylaşım sonra linkinizi paylaşın
Orifame
Oriflame Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oriflame Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Teşekkürler, açıklama eklemiyordum. Bundan sonrakilerde açıklamada ekleyeceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarımcı
-
-
Ad Soyad
G** H**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
hocam sosyal medyanında seo ortalama % 15 - % 20 etkisi vardır ama sorun şu senin sosyal medya hesaplarına kimse beğenmiyor takip etmiyorsa bu senin sitene pek fayda sağlamaz