lostyazilim
tr.link

Hangi alan üzerine site açsam?

4 Mesajlar 543 Okunma
acebozum
tr.link

Ghonzoos Ghonzoos Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 16 / 34
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar...

Tam 3 kere websitesi kurdum ama kurduğum hiçbir site tutmuyor ve ben bu konudan çok şikayetçiyim.

1-) Genel forum sitesi kurmuştum bundan 3 yıl önce tutmadı.

2-) Blog açmıştım (Şiirler,İlginç Bilgiler,Uzaylılar) hakkında yani ortaya karışık oda tutmadı. Aslında fena değildi domainim falan güzeldi siteye 1-2 kişi geliyordu ama yeterli değil.

3-) En sonda 5 ay önce yine bir forum sitesi kurdum ama bu seferki genel değil bir oyun üzerineydi buda tutmadı.

Bıktım artık :D boşu boşuna 3 seferdir domain ve host alıyorum.

Bu işle uğraşmayı seviyorum vakit geçiriyorum kafamı dağıtıyor yani seviyorum bu işleri :D

Şimdi son kez şansımı deneyeceğim bana biraz fikir verirmisiniz ne üzerine gitsem hangi alana yönelsem bi akıl verin şu kardeşinize.

Şimdi "fikrimiz olsa kendimiz kurarız" diyeceksiniz ama :D yinede 1-2 kişi tavsiye verir sanırım :)

elektronikssl
webimgo

Regex Regex SEO & Law Consultant Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Avukat
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 846
  • Beğeniler 256 / 527
  • Ticaret 106, (%100)
Hangi alana yatkınsanız ve hangi alanda zevkle içerik üretebilecekseniz o alanda proje geliştirin.

akmanbaha akmanbaha WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Girişim
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 5 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
İlgilendiğiniz konu neyse onun ile ilgili site açın. Profesyonel olarak bu işi yapmıyorsanız hobi olarak yapıyorsunuz demektir. Hobi olarak yapmak demek de tıp ki bahsettiğiniz gibi "uğraşmayı sevdiğiniz, iyi vakit geçirebileceğiniz" konuları kapsayan bir site açın ki hem siteye harcadığınız zaman sizi mutsuz etmez hem de bu esnada siz de kendiniz bir şeyler kaparsınız.
Hosting ve domain e bu tür bir site için siteden 1 senede kazanamayacağınız paraları yatırmanın anlamı yok. Onun için bir blogger hesabı açıp godaddy den kampanyalı 2-3 tl ye domain alın (2.yıl normal ücret ödersiniz) gerekli yönlendirmeyi yapar ve biraz uğraşırsanız güzel bir şeyler ortaya çıkabilir.
Hem fazla para harcamamış olursun hem de hobini yaparsın sevdiğin seçtiğin konu da güzelse zamanla illaki bi yerlere gelir site ama beklentiniz de önemli tabi.

Kyterx Kyterx Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 19 / 1
  • Ticaret 1, (%100)
dostum youtube işini dene hem para harcamazsın :D

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al