-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
İşini kaliteli yaptıktan sonra ve sunumu güzel sergiledikten sonra ister fiyatın yüksek ve düşük olsun mutlaka kazanırsın :)
Senin düşünceyi bende yaşıyorum;
Bırak herkes takıldığı gibi takılsın ve bazı insanlar var görebiliyorum bir projeye sulanarak aynısı yaparak satış yapmaya çalışıyor düşük fiyat verip satmaya çalışıyor, ama satamıyor sunumu zayıf referansları zayıf veya yok :) insanlar özenerek hemen kazanmak istiyor, ilk önce zamana ihtiyacın var. sabırlı olman gerekiyor bu konularda
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.osmanlidavetiyeci.com
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
nedeni şu, herkes herşeyi hızlı bi şekilde öğrenebiliyor. doğal olarak hemen para kazanmak için özellikle basit işleri çok ucuza yapıyorlar.
blueblood
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci.
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
yakup tespit doğru.
2.ciside müşteride suç 2tl ucuza kalitesiz iş yapmak hoşuna gidiyorsa varsın öle adam gelmesin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adama almıştır bir theme poster,tek tıkla 150 forumda konu açıyor,niye yapmasın 5TL'ye?Sonuçta ortada emek falan yok,tek tıkla işi hallediyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Bu tur konular forumlarda bircok defa açıldı yazılan yorumlarda hep aynı yazanlar farklı sadece bende senin gibi düşünsemde yapacak birşey yok adı koyulmuş bu işin serbest piyasa diye Allahtan Suriyeli arkadaşlar türkçe konuşsada yazamıyorum onlarda katılır 3 5 seneye sen o zaman gör genede hayırlısı olsun diyeyim
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bana göre hiçbir zaman piyasa ölmez işini kalite ile yapanların muhakkak müşterisi çıkar ve kendi belirttiği fiyattan ticaretini yapar. Zaten işin hakkını ile yapan adam da herkesle ticaret yapmaz diye düşünüyorum.