Bedavatanitimyazisi.net site ve blog sahibi olan kullancıları bir araya getirmek ve onları internette bir tık üste taşımak adına kurulmuş ücretsiz bir website tanıtım platformudur.
Forum olarak yayınlandığı günden bu yana karşılıksız olarak hizmet etmektedir. Ancak suistimal edilen bu hizmeti daha stabil ve yararlı hale getirmek adına yoluna blog olarak devam etmektedir.
(Bu değişimden kaynaklanan sorunlar sebebiyle sitemiz spam olarak algılanmıştı alexa vs. değer düşüşleri bu yüzden yaşandı ancak gerekli düzenlemeler yapıldı ve google'daki yerine geri getirildi)
Tanıtım yazınızı göndermeden önce aşağıdaki konularımıza göz atmayı unutmayın;
Tanıtım Yazısı Yazarken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Makale Nasıl Yazılır?
Tanıtım yazısı olarak, sadece özgün ve Tanıtım Yazısı Ekle (+) sayfasında yazan kurallar doğrultusunda yazılan özgün içerikleri kabul etmektedir.
Sitelerini ekleyen arkadaşlar facebook, twitter ve google + hesaplarımızı takip ederse, çorbada biraz olsun tuzları bulunabilir.
Sitelerini ekleyen arkadaşlar konu altından bildirirse çok daha hızlı yayınlanıp index almasını sağlayabilirim.
Aklınıza takılan sorular veya herhangi bir şey için İletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.