2 gündür üzerinde çalışıyordum bitirdim sonunda, 3-4 haber sitesi eklemiştim kodları patladı bende geriye kalan 2 site için paylaşayım dedim. HaberTürk için daha dün eklemiştim bugün kod yapısı değişmiş :) Neyse sağlık olsun..
Diğer botlardan farklı olarak eklenti halindedir, size göndereceğim dosyayı eklenti klasörüne atıp çalıştıra bilirsiniz. Haberler ajax kullanılarak anlık ekleniyor yani her haber ekledikten sonra sayfa yenilenmez.
MultiBot`un fiyatı 5 tl dir. Ucuz fiyata olmasının sebebi diğer eklediğim haber sitelerinin kod yapısının değişmesidir. Yoksa 20 tl düşünüyordum ama nasip olmadı. Kodlaması tamamen 0 dan bana aittir. Sade tasarım için elimden geleni yaptım. Fazla konuşmamak için video çektim botu göre bilirsiniz böylece.
bende de bot var. url resmi servera kaydediyor. yazı ile ilişkilendiriyor. fakat öne çıkarılan görsel olarak çıkmıyor. bu yüzden yazıları taslak olarak kaydedip açıp resimleri öne çıkan görsel olarak seçip yayınlıyorum. senin bot kodları açık mı. resmi nasıl kaydediyor. öne çıkarılan görseli direk belirliyor mu. özellikle kodlar şifresizse hesap bilgilerini pm alayım.
asdbky benim botta bu özellik için baya uğraştım. Evet aynen hatta url deki resmi farklı boyutlarda sitenize yükleyip konuyla ilişkilendiriyor. Kodlar şifresizdir. PM gönderiyorum