-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Firma sahibi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha evvelden siparis vermistim cok memnun kaldim simdi tekrar baska bir site icin siparis vermis bulunmaktayim bunla birlikde 4 siparisimiz olcaktir kendisine cok tesekkur ederiz isini iyi yapan arkadaslardan bir ranesi oldugun adimiz gibi eminiz ve guvemimiz sonsuzdur tsk ederiz basarilar devm dileriz kelimelerimizde ve sitemizde ilerlemeler gozle gorulur sekilde gormekteyizdir ilgili arkadas
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
SEO Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
355, (%100)
PMLERE Dönüş sağlanmiştir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu kadar referansı hakkeden işinin hakkını veren birisi Premium paket aldım hem raporu teslim aldım üstüne birde aklımdaki seo ile ilgili birçokta soruyu yanıtladı saolsun gece geç saatler olmasına rağmen. Parayı aldım işim bitti yok. Yakın zamanda 2. paketide alıcam başka siteye inş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Uzman Klinik Psikolog
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Premium paket aldım ama konu hakkında bilinmesi gereken şeyler var onları yazayım istedim. Dmoz kaydı dediği dmoz başvurusu ben kayıt yapacak sanmıştım. O meğersem kayıt başvurusuymuş sonra sosyal medyada link paylaşımlarında bulundu fakat twitterda hiç takipçisi olmayan veya iki takipçisi olan profilde paylaşım nasıl bir geri dönüş sağlar bilmiyorum. Diğer sosyal hesaplar içinde geçerli bu. Not: bu işlerden pek anlamam belkide siteye katkısı vardır benim mantığıma çok uymadı. Hiç kimsenin girmediği forumlar kimsenin bilmediği hesaplarda siteyi paylaşmak işe yarayan bir şeyse şayet işini gerçekte iyi yapıyor ama dediğim gibi hiç bir işe yaramayacaksa boşa gitmiş olur paranız. Raporu hızlıı bir şekilde teslim etti, neredeyse tek tek kontrol ettim ufak tefek aksilikler dışında pakkette söylediği herşeyi yapmış. Tek kafama takılan konuyu da yukarıda paylaştım dediğim gibi işe yarayan bir şeyse kimsenin bilmediği hesaplarda link paylaşımı o zaman çok güzel bir iş diyebilirim.
İyi çalışmalar.
www.bursapsikologum.com
www.emdrbursa.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
pm alabilir miyim?
akrepkral
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Mesajım bulunsun üstad :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
detaylı pm ve kayıtlı site isimleri pm alabilirmiyim.
natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
ideal paketten deneme amaçlı almak isterim.
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com