Her şekilde ters tepiyorlar. Bunu alıştıra alıştıra söylemek falan işe yaramıyor. Eğer o ilk bakışta bir şeyler hissetmezlerse olmuyor.
Ben en az 8 yıldır bildiğim kıza teklif ettim ama ters tepti öyle bir teptiki. Az daha Kezbana bağlıyordum.
Ya şimdi söyle yada sonsuza kadar sus. Ama gerçekten yürekten seviyorsan. Hani anlatılmaz ya. Öyle seviyorsan çok koyuyor. Benim hala ara sıra parmak uçlarım bileklerim sanki bir yerden düşer gibi olursunda içinde birşey dolaşırda tam o uca gelir kalır kötü olursun, aynı öyle oluyor.
Hani birini çok seversin ya, ama öyle anlatamazsın gerçekten inanman gerekir. Görünce salaklaşırsın, adrenalin damarlarından parmak uçlarına gittiğini hissedersin ya, sonra kalbine bir ağırlık çöker sanki kanser olmuşsundur yavaş yavaş seni tüketir, dünyadan tamamen silinecek gibi hissedersin, saman yolunda yaşadığın 8 sn için bir an ölecek gibi hissedersin. O yaşadığın bütün sıkıntıyı belki 1 gün belki 1 hafta belki 1 ay belkide sonsuza kadar sürecek bir evet için çekersin. Sana 1 günü bile çok gören için sen hayatını değiştirmeye bile razı olursun. Tabi dünya özgür bir yerdir herkes kendi kararını kendi verir, o verdiği kararlar yüzünden senin özgürlüğün elinden alınır. Diyorlar zamanmış ilacı. 8sn yaşadığımız evrende ilacının zaman olması çok garip. Seni umutlandıran bir bakış aradığın azından çıkanları tek tek elediğin umutlarını, hayallerini değiştirdiğin kız içindir her şey. Umut zerresi yerleşince için içine sığmaz büyür büyür en son çıkar karşısına duygularını anlatırsın… Ama onun için önemli değilsindir, seni kıra bilir incite bilir hatta yaralıya bilir. Kırıcı olurlar öyle konuşurlar ki yok olursun. Hani diyorlar ya arkadaş olarak kalalım. Ona göre öyledir, ama senin ona arkadaşım diyebileceğin bir suret kalmaz kalbinde. Kalbinin vücudunda olduğunu hissedersin ama sadece ses çıkarıyordur.