lostyazilim
tr.link

Bir kız var Yardım Pls !

61 Mesajlar 8.552 Okunma
lstbozum
tr.link

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Her şekilde ters tepiyorlar. Bunu alıştıra alıştıra söylemek falan işe yaramıyor. Eğer o ilk bakışta bir şeyler hissetmezlerse olmuyor.

Ben en az 8 yıldır bildiğim kıza teklif ettim ama ters tepti öyle bir teptiki. Az daha Kezbana bağlıyordum.

Ya şimdi söyle yada sonsuza kadar sus. Ama gerçekten yürekten seviyorsan. Hani anlatılmaz ya. Öyle seviyorsan çok koyuyor. Benim hala ara sıra parmak uçlarım bileklerim sanki bir yerden düşer gibi olursunda içinde birşey dolaşırda tam o uca gelir kalır kötü olursun, aynı öyle oluyor.

Hani birini çok seversin ya, ama öyle anlatamazsın gerçekten inanman gerekir. Görünce salaklaşırsın, adrenalin damarlarından parmak uçlarına gittiğini hissedersin ya, sonra kalbine bir ağırlık çöker sanki kanser olmuşsundur yavaş yavaş seni tüketir, dünyadan tamamen silinecek gibi hissedersin, saman yolunda yaşadığın 8 sn için bir an ölecek gibi hissedersin. O yaşadığın bütün sıkıntıyı belki 1 gün belki 1 hafta belki 1 ay belkide sonsuza kadar sürecek bir evet için çekersin. Sana 1 günü bile çok gören için sen hayatını değiştirmeye bile razı olursun. Tabi dünya özgür bir yerdir herkes kendi kararını kendi verir, o verdiği kararlar yüzünden senin özgürlüğün elinden alınır. Diyorlar zamanmış ilacı. 8sn yaşadığımız evrende ilacının zaman olması çok garip. Seni umutlandıran bir bakış aradığın azından çıkanları tek tek elediğin umutlarını, hayallerini değiştirdiğin kız içindir her şey. Umut zerresi yerleşince için içine sığmaz büyür büyür en son çıkar karşısına duygularını anlatırsın… Ama onun için önemli değilsindir, seni kıra bilir incite bilir hatta yaralıya bilir. Kırıcı olurlar öyle konuşurlar ki yok olursun. Hani diyorlar ya arkadaş olarak kalalım. Ona göre öyledir, ama senin ona arkadaşım diyebileceğin bir suret kalmaz kalbinde. Kalbinin vücudunda olduğunu hissedersin ama sadece ses çıkarıyordur.
NETEOR Crewx cagatayguney

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
reklam

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
Korkmaz dostum fazla abartmaya gerek yok en azından denemişsin içinde keşke kalmaz zaten kızın niyeti belli arkadaş kalalım = sende ilgimi çeken bir şey yok, ülkemiz kız nüfusunda azlık olduğundan sıkıntı yaratıyor, en basit kız bile kendini dünya güzeli görmesi , yaşadıkları ego zaten başlı başınca ayrı bir konu, sevgili oluncada bitmiyor ki, çok ararsın niye çok arıyorsun olur, aramazsın niye aramıyorsun olur , orta yolu bulursun bu seferde ya senden sıkıldım, yada niye benle ilgilenmiyorsundur yani kaçış yok , olayın maddi yönüne girmiyorum bile , hediye hazırlıyordun onu beğenmiyorlar, kıza şarkı yazmışım he he güzel diyip geçti diğer gün aşkım ecemin sevgilisi doğum gününde araba almış ..... git imaya bak neyse yinede hepsini rencide etmek gibi olmasın ama iyi kızlarda var fakat oyum yabancılardan yana
Crewx

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
darkthepro Yazdığım şeyler tamamen rahatlamak için.
Crewx

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)
darkthepro kardeşim bir şey soracağım sana Türk kızları ile yabancı kızları arasındaki farkları söylermisin nasipse bende 1 sene sonra yurtdışına çıkabilirim bilmek isterim

wmaraci
wmaraci

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
Crewx

Türk kızlarını kötülemek değil amacım fakat çoğunda mantık şu

aradığı kişi zengin, popüler, kaslı, yakışıklı olsun ki kendisine bakmasa bile diziler ve yüksek ego yüzünden bu duruma geldi

sıradan biri olsa yaşadığı ego yüzünden kendini dünya güzeli olarak görüyor

çoğu zaman kendisinin değişmesini istemez yada eksik bir şey söylerseniz mesela sen bunu kötü yapıyorsun, o anda ya kan çıkar yada ilişki biter

küçük hediyelerle mutlu olmaz çünkü onun hediyesi daima iremden, melisten, ecemden daha iyi olmalıdır

kendi ülkemizdeki kızlarla tanışmak merhaba demek banka soymak gibi birşeydir sonu belli değildir zordur

zarafete yönelmesi gerekirken, bütün küfürleri, kaba tabirleri, ne kötü şey varsa yapıp öğrenmeleri

tartışmada haksız mısın ? özür dile, o mu haksız yine özür dile

fiziki olarak çoğu kısa boylu , esmer ve göz rengi kahverengi tonlarıdır

yeni nesil gelişen teknoloji yada örnek aldıkları şeylerle bozuluyor nerede eski anadolu kadını, cumhuriyeti kuran

Yabancı kızlar genel bir şey söylemek biraz zor çünkü çoğu kız tipi ülkeye göre değişiyor

Örneğin Rusya , moldova , ukrayna, beyaz rusya, yada yan ülkeler bölgesi bulgaristan vs gibi ele alınırsa bir erkeğe gereğinden fazla kız düşüyor sebebi geçmişten bu yana yaşadığı savaşlar yüzünden erkek nufusunun kadına oranla çok düşmesi , bu sebepten ötürü kızlar bulduğu erkeği bırakmak istemez, çoğunlukla kızları uzun boylu, sarışın, kızıl saçlara sahiptir, mavi, gri, yeşil renkli gözleri var, çoğu erkek bulma derdine girdiği için bir çok hobi sahibi olmanın yanı sıra erkeklerin dikkatini çekmek için fit bir vucuda sahiptir küçük şeylerle mutlu olabilirler , giyim tarzları genelde dikkat çekicinin güzellikle buluşmuş halidir , haksız iseler özür dilerler , eksik bir yanları olursa kapatmaya çalışırlar, konuşmak yada tanışmak çok zor değildir sizi sıkıntıya sokmaz, kötü tarafları eğlence düşkünü olanları yada içki sigaraları daha fazla oluyor diğer bir kötü tarafsa sadakat problemi daha fazla olabiliyor yani bu bölgeden bulursanız

benim şu ana kadar tanıştıklarım ve gördüklerim böyle
Crewx cagatayguney anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)
darkthepro teşekkür ederim sağolasın valla biraz aydınlandım şu sadakat sorunu olmasa yabancı kız derdim ama ne bileyim şimdi Türk kızlarıda harbiden sıkıntılı yahu çözemedim :D Aman zaten kıza yazdım görmedi yada gördü cevap vermedi umurumda bile değil salla gitsin Viyana bi gideyim görecem ozaman hepsini :D

cagatayguney cagatayguney WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İnternet Reklam Danışmanlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 523
  • Beğeniler 121 / 120
  • Ticaret 21, (%100)
Merhaba diyin öncelikle :D nasılsın gibi ama hayat nasıl gidiyor diye sorma :D o aşamadan sonra '' x müzik grubunu beğenmişsin '' ''severmisin'' gibi cümleler kurarsan sohbeti ilerletirsin. Sonraki günde '' günaydın '' mesajıyla başlarsın. Bazı kızlar uzunca süre ilk günaydın mesajını yazmaz. Yılma devam et.

Ek Olarak: Merhaba diyin öncelikle :D nasılsın gibi ama hayat nasıl gidiyor diye sorma :D o aşamadan sonra '' x müzik grubunu beğenmişsin '' ''severmisin'' gibi cümleler kurarsan sohbeti ilerletirsin. Sonraki günde '' günaydın '' mesajıyla başlarsın. Bazı kızlar uzunca süre ilk günaydın mesajını yazmaz. Yılma devam et.

• Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Crewx Sana bir dost tavsiyesi seviyorsan vazgeçemezsin.

cagdaskorkmaz.com.tr

Panarogga Panarogga Adsense Onay Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Adsense
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3021
  • Beğeniler 2 / 516
  • Ticaret 130, (%100)
türk kızları için hiç bir şey yapmana değmez keyfine bak sen

• Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Gator Hocam size şunu diyeyim. Hayret videosu var. Ferrari ile kız tavlıyordu. Onu bi izle :D
Crewx

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al