Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Abi, aynı sorundan bende muzdaripim ama gerçi sana söylemek kolay ben uygulayamıyorumda. Geçiceksin mesajını atıcaksın Merhaba diceksin merhaba dicek nslsn falan filan derken işte muhabbet gidicek kıza eğer az iltifat etmek istersen haritan varmı niye dicek gözlerinde kayboldumda dicen sonra dicen kalbine giden yola nasıl ulaşabilirim ah ah abi yaparsın sen :D
Böyle diyorumda kendimin bişi yaptığı yok anca iş güç :D
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Öncelikle yapılması gereken karşısına çıkıp merhaba ben ahmet mehmet diyip sev varmı diye sormak olacaktır :D ben böyle yapıyorum genelde pekte sev var diye olmadı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
şu çocuklar bi alem :D hiçbirinin dediğini yapma evlat zamana bırak :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Aynı sorun bendede var :/ Twitter, instagram takipleşiyoruz. Snapchat imde ekli Swarm da ekli. Bana yakın oturuyor. Sevgilisi yok gibi. Bildiğin aynısı ama yürek yok. Daha öncesinde tüm cesaretimi toplayıp bi kıza açılmıştım ve reddedilince (arkadaş kalalım diyince) bi daha aynısı olacakmış gibi kimseye yaklaşamadım. Bende ne yapacağımı bilmiyorum 14 şubat`ın geçmesini bekliyorum :D sevgilisi filan varsa foto filan atar elbet bi yerlere. Stalk`lamada üstüme yoktur. Her bilgisi mevcut elimde :D doğum tarihi yeri vs ailesini bile çözdüm :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
BeTu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yengemizi tüm sosyal medya hesaplarından takip ediyorsun hangi takımlı olduğunu filan bilirsin konuya direkt tuttuğu takımdan gir :)