-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Herkese merhaba, sitem üzerinde tık oranı yok denecek kadar az.Bu konuda tavsiye almak isterim veyahut yardımcı olabilirim diyen olursa çok memnun olurum.Seo çalışması yaptırdım birçok makale okudum edinebildiğim bütün bilgileri deniyorum fakat hala durum içler acısı.
E-devlet onaylı sertifika sağlayarak mesleğinizi belgelendiriyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Geriye tek seçenek kalıyor, o da REKLAM; SOSYAL MEDYA...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
site gayet iyi. İntegrated10 arkadaşın dediği gibi reklam ve sosyal medya. Özellikle sosyal medyanın gücünü hafife almayın.
Ek Olarak: Bide hatırlatmadan geçemeyeceğim. Bu tip konular kanımca herkes tarafından artık klişe gibi bakılıyor. Özellikle büyük haber sitelerinin sağlık bölümlerinde bu tarz makalelerin olması ve arama motorunda ilk sıralarda haber sitelerinin çıkmasından dolayı diğer kalan sitelere pastadan pek pay kalmıyor.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dostum tık oranından önce ziyaretçiyi sitende tutman lazım. Sitene girer girmez çat diye pop up çıktı facebook likebox. Ben senin siteni bilmem etmem, ilk kez giriyorum, niye facebook ta beğeneyim ?
En azından siteden çıkarken falan pop up çıkacak şekilde ayarlamanı tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Ozz : kardeş birçok sitede bu şekilde olduğu için bende böyle ayarladım.
Tazz : reklam sayısını azaltırım o zaman sağ ve soldaki reklamları kaldırırım.
İnteg ve system : facebook üzerinde paylaşımlar yapıyorum fakat yeterli olmuyor sanırım.Nasıl reklam vermeliyim sizce ne yapsam daha etkili olur ?
uzmanabi
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Rehber merhaba, bence reklam yerleşimlerin gayet iyi. Sorunun reklam birimlerinde değil. tazz arkadaşımın dediğine katılıyorum. Her zaman çok reklam olması iyi değildir. Reklamların yüklenme süresi artar, TBM düşer, TO düşer ve görünülebilirlik te düşer.
Benim önerim şu az tıklanan reklamlarını kaldır. O reklamlar sadece tıklanma ihtimalini artırır. Bir gün tıklanır diğer gün tıklanmaz.
Bağlantı reklamlarını makele içine koy özellikle 200x90 olanı çok etkilidir. 3 tane koyabiliyorsun.
Facebook gibi eklentiler siteyi çok yavaşlatıyor. Faydalı olduğunu bilirim. Fakat kullanmanı tavsiye etmiyorum. Pagespeed değerini çok düşürüyor.
Bunun yanında gelirlerini analiz et. Hit olarak ne kadar yükseğe çıkabileceğini analiz et. Eğer o değer için değecekse daha fazla çaba göster. Aksi halde ne yazık ki burası Türkiye az hitle ancak belli derecede gelir elde ediliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Uzman kardeş siteme hit 7 ile 28 arasınra gidip geliyor hit sorunu var.Makale içeriklerine de reklamları ekliyorum otomatik olarak.Fakat tık sayısını ve hit sayısını bir türlü arttıramadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Hit yokmuş zaten, önce hitini arttırmaya bak. Hem yerleşim yanlış. Google politikalarına uymuyor. 3 adet görsel, 3 adet text reklamı kullanabilirsin.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sağ ve solda ki reklamları kaldırdım şuan 3 reklam gösterimi var zaten.Siz hit sorununu arttırmaya bak dediğiniz de hit oranında büyük bir artış oldu bu sözü duymayı bekliyor muşum bunca zamandır meğerse.