-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Benim anladığım kadarıyla bahsettiğiniz sıralamaya geldikten sonraödeme yapmaya decam etmezsek sıralama kaybediyoruz. Alexa tr 100k için 55$ istemişsiniz bu fırsat kaçmaz bence
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Konu sahibi istediği fiyata satış yapabilir. Gelen tepkilere anlam veremedim. Siz daha ekonomik yapabiliyorsanız konusunu açarsınız. Olur biter
2 kişi bu mesajı beğendi.
demontara
Mobil Ziyaretçi Trafik Sistemi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Yazılım & Sistem Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
[bahset=50505]ofarukcaki[/bahset] şu anda sistem sadece Türkiye sıralamasında yükseltmektedir.
Hangi ülke sıralaması için sordunuz ?
Yabancı siteler içinde farklı bir sistem kurabiliriz, ama talep olması gerekli.
Talep olursa testlere başlar o ülke için ne kadar trafik üretebiliyoruz diye bi kaç hafta test yapar sonucunu söylerim, Olumlu yada olumsuz diye.
Sonucta Alexada yükselebilmek için siteye gönderilecek trafik miktarı önemli, örnek olarak şu anda Türkiye için 25 milyon üzerinde bir trafik kapasitemiz var ve yeni üye geldikçe kapasite artırımı yapıyoruz.
rtsa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ELEKTRONİK
-
-
Ad Soyad
V** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Ne kadarda gereksiz baltalayıcı mesajlar gönderiyorsunuz ya anlam veremedim.
Referans istiyosunuz kendi sitesini yükseltmiş işte daha ne?
Fiyatlandırmayıda istediği gibi koyabilir. eminimki basit bir iş değildir emeğinin karşılığını alabilmek için öyle bir fiyat belirlenmiştir.
hayırlı satışlar.
demontara
Mobil Ziyaretçi Trafik Sistemi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Yazılım & Sistem Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
[bahset=56158]rtsa[/bahset], Teşekkür ederim anlayışınıza.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EmpowerSP
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Atılan yorumların sebebi, yorum sahiplerinin hiç bir projede gösteremediği iktidarsızlıktan başka bişey değil. Bugüne kadar alexada kaçıncı sırayı gördüler acaba?
Bir site sahibinin en sağlam gelir kapısı olan Link alım satımı ya da tanıtım yazılarında bakılan ilk şey alexa ve buraya körü körüne yorum atan arkadaşlar tüm forumda alexa çok düşük burdan bu fiyat yazı alınmaz diye bağırıyor çağırıyor.
Yüzlerce liraya tek bi siteden profil backlinki yapan adamlara "hocam", kendi geliştirdiği sistem ile somut veriler ve garanti veren adamlara eleştiri yağmuru.
EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL