Site Adı: Parsay Sahte para tespit cihazları ve Para sayma makineleri

Site Adresi : http://parsay.com.tr

Sitenin kullandığı altyapı :Linux

Açıldığı Tarih: 25.03.2015

Pagerank değeri : 0

Site İçeriği & Amacı : Parsay Sahte para tespit cihazları ve Para sayma makineleri satış teknik servis hizmetleri

Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri :

PARSAY, Büro Makineleri Sektöründe Para Sayma Makinesi, Sahte Para Dedektörü, Bozuk Para Sayma Makinesi, Evrak İmha Makinesi yönündeki ihtiyaçlarınızı desteklemek, pazarlama ve teknik servis ihtiyaçlarınıza yardımcı olmak için kurulmuştur.

Her yıl gelişen teknolojiyle yakından ilgilenerek ürün çeşitliliğini her geçen gün yenilemektedir. PARSAY para sayma makineleri, sahte para yakalama konusunda uzman sistemlerle ve evrak imha makineleri konusunda satış yapmaya başlamıştır.

Şirketimiz gelecek yıllarda gelişen ve yenilikçi teknolojik ürünlerle pazarlama gücünü yükselterek yeni pazarlara ve yeni müşterilere ulaşmayı hedeflemiştir. Bu yönde şirketimiz farklılığı ve gelişimi sadece ürün bölümünde değil, çalışanlarla birlikte sürdürmeyi de ele alan sürekli yenilikçi bir düşünce içerisindedir. Stratejimiz, sürekli gelişen teknoloji kültürünün temelini kurmak ve müşterilerimize güvenilir bir yaklaşımda bulunmaktadır.

Satışını yapmakta olduğumuz cihazlarımız; Bankalar, Vergi Daireleri, Belediyeler, Döviz Büroları, Kuyumcular, Hastaneler, Gıda sektörü gibi çok büyük bir alana katkı sağlamaktadır ve her geçen gün yerini sağlamlaştırmıştır.

Şirketimiz, Para Sayma Makineleri, Sahte Para Dedektörleri, Bozuk Para Sayma Makineleri, Evrak İmha Makineleri ve teknik servis tecrübesi oldukça yüksek bir kadroya sahiptir rekabet gücü yüksek bir alanda sürekli gelişen, yaratıcı, saygın ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır.