lostyazilim

Blogger Beyaz reklam sorunu

3 Mesajlar 792 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Rad Rad WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek memur
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 49 / 30
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar 6 ay oldu blogger hesabımı açalı kendi özel alan adımla kullanıyorum yani blogspot uzantılı değil. Blogun 2. ayında adsense başvurdum reddedildim ondan sonra hiç uğraşmadım. 6. ayı dolunca blogun Kazançlar daki adsense butonu aktif oldu. Ordan tekrar başvurdum. Reklamları ekledim ne mail geldi ne bişey ama adsemsem onaylandı. 1 hafta da bekledim reklamların görünmesi için. widgetle ekledim, manuel ekledim kodları ama bir türlü olmadı.

Sonra başka bir hesaptan adsense için başvurdum aynı bloga. Reklamları ekledim hemen görünmeye başladı 2 saat sonra mesaj geldi zaten onaylı adsense hesabınız var onu kullanın diye. Halem reklamlar beyaz görünüyor ne yapmam lazım.

wmaraci
reklam

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Reklamları ekledikten sonra boş alan görünmesi normaldir. Bu sürede adsense sitenizi inceler ve son onayı alınca reklamlar görülür hale gelir. Ben ekledikten sonra 3-4 gün sürmüştü görüntülenmesi.

Rad Rad WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek memur
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 49 / 30
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam inceleniyor vs. hiç bir şekilde mail gelmedi. Ve bu beyaz reklam işi taş çatlasın 2-3 gün sürer. Ayrıca hesabım onaylı görülüyor.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al