caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Arkadaşlar tanıtım yazısı alırken siteye göndereceğiniz yazının özgün olması önemli mi yoksa değil mi?
Önemliyse neden , önemsizse neden? Açıklayabilirseniz çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bir haber okurken nasıl özgün ve anlamlı bir şekilde okuyabiliyoruz, haberin içeriğini anlamaya çalışıyoruz. Tanıtım yazısı da aynı şekilde özgün ve önemli olmalı bence,
Sonuçta verdiğiniz hizmeti 300 - 500 kelime ile anlatmaya çalışıyorsunuz.
Benim görüşüm düşüncem bundan ibaret.
1 kişi bu mesajı beğendi.
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Özgün olmasının nedeni; Spamdan arınmış, arama motorlarında etkili çıkış alan anlamlı olması yarar sağlar.
Önemsiz olarak görenlerin mantığı; Sitesine değer vermeyen ve sadece kazanç kapısı olarak gördüğü 1 tanıtım yazısını 100 websitesi yayına almış ardından o sitelere bir şey olmamışsa benimkine neden olsun (düz mantık) devreye girer ve sonuca bakarak ücretine bakar.
Çağlar benim önerim ve tavsiyem Gerek tanıtım yazısı vermede vede almada özgünlük şartını benimse, benimse ki faydası olsun.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Kesinlikle her tanıtım yazısı özgün olması gerekmektedir. 100 forumda tanıtım yaptırırken bile 100 ayrı makale kullanılırsa SEO için geribildirim sağlanmış olunacaktır.
Kopya makale, derleme makale, rewright içerik ya da her siteye aynı tanıtım yazısının sunularak yayımlatılması hem spam tehlikesi karşısında çaresiz bırakacak hem de SEO adına katkı payını düşürecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Kimsenin aklına hitap edemem ki Çağlar, Onlar öyle diyorsa öyledir :) Bir çalışma yaparken hesabını iyi yapacaksın ki sonradan başın ağrımasın. SEO danışmanlığı ayrı bir dal, Paket satanlar ayrı bir kategoride yer alıyor benim gözümde :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benim için özgün yazı çok önemlidir, aynı tanıtım yazısı farklı sitelerde olursa o tanıtım yazısının özgünlüğü kalmaz bana göre, ayrıca daha kaliteli verim almak için her sitedeki tanıtım yazısı farklı olmalıdır.