exp1239
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Proğramcılığı
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
keşke paylaşmasaydınız hocam şimdi bunu öğrenip millet kopya site açıp açıp duracaklar sjsj
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Network Sahibi
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam nereye kadar giderlerse artık :) Paralarını DB cilere kaptırmasınlar da sonucunu kendileri görsün :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Wordpress & Google Ads Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Komple siteyi çekiyorsun yeni bir blog açıyorsun ona ekliyorsun sonra bunu google webmaster tools a gönderiyorsun sapmdan kapanıyor blogların ,sen açıyon yarın kapanıyor ,sen açıyon yarın kapanıyor böyle gidiyor neyin peşindesin :)
Nefse muhalefet veliliktir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Network Sahibi
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum sende DB uzmanlarından demo site iste ondan içerikleri çek 20 TL onlar kapanmaz :) Yaptıkları iş zaten çalıntı. Yani sen her sayfadan 1 gönderi alınca çalıntı olmuyor mu? Emek mi veriyosun kopyala yapıştıra, eğer öyle oluyosa yap. DB Uzmanıyım diyen kişilere milletin kanmaması için açtığım bir gönderiydi. Açtığım 1,2 blog sitesinde kapanma olmadı. Tabi ki kapanmayacağı anlamına gelmez.. Burda DB satanların yaptığı işi anlatmak istedim. Eğer her sayfadan 1 içerik çekince kalite oluyosa bunun için para vermeye gerek yok :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Wordpress & Google Ads Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
spamcılık, sapammer , herkez kendi fikirlerini ürünleri eserleri olguları vs. şeyleri paylaşsın cop past copy past nereye kadar. gazoz değil efsane olalım hep beraber onunu için sapamcılıga hayır :)
Nefse muhalefet veliliktir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Network Sahibi
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Baştada belirttim zaten, emek hırsızlığı ile hiçbir yere varılamaz. Benim amacım anlaşılmadı sanırım :) Bazı forumlarda DB uzmanı olan kişiler 200 İçerikli İngilizce Blog'u 20 TL'ye satıyor. Arkadaşlarımızda zengin olma vaadiyle, satın alıyor. Madem çok kazandırıyor. 20TL'ye neden satıyorsun. Ücretsiz ver herkes kazansın :) Ya aç 10 tane blog tek kendin kazan :) Ama bu arkadaşlar satacak çünkü cefakar :) Bir de sizler için 20TL arkadaşlar yoksa kendim kazanıyorum yazıyolar.. Çok garip bir hal aldı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sovetski
hocam ben şu malum yöntem için kendim sıfırdan blog kurdum,wallpaper blogu benimkisi.wm tools için anlattıklarınızı sorunsuz yaptım,30 kadar içerik ekledim ama nerdeeyse hiç hit yok.sebep nedir?daha fazla mı içerik eklemeliyim?ne tavsiye edersiniz hit için?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
hemşir,webmaster
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Yorumum kalsın kesin lazim olu
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Network Sahibi
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam hala nasıl hit alırım diyosun :) Ya 20TL'ye DB satıyolar 20TL buraya dikkat çekelim. 20TL için satıyorsun. Çok kazançlı ya 20TL seni zengin mi edecek ? Madem çok kazançlı aç 20 blog kendin kazan. Ama sen 20 TL için neler yapıyosun. Ya da ver millete herkes kazansın. Bu tarz şeylere inanmamanızı öneriyorum