-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaslar sifirdan başlıyorum diye dusunun bana hangi php kitabini tavsiye edersiniz.
tsam
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılımcılık
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım ilk olarak HTML5,CSS3 Ve JavaScripti öğrenmeni tavsiye ederim sonra PHP kısmına gelince ilk olarak Algoritmalar ile başla sonra PHP geç bu söylediğim JavaScript içinde geçerli ayrıca kitapla fazla bir şey öğrenemezsin ve kavrayamazsın kitabı yazan kişi ya kendi bildiğini anlatıyordur ya da php.net resmi sitesinden alıntı yaparak anlatıyordur önerim biraz Ingilizcen varsa Tutorial bak sonra Örneklere bak Türkçe içerik de var unutma programlama azim,beceri-yetenek ve sabır işidir PHP hata ayıklama konusunda biraz geri bir Betik Dili.İllaki kitap diyorsanda A'dan Z'ye PHP kitabı var onu alabilirsin.Şimdiden kolay gelsin öğrenme konusunda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sıfır değilim sıfır sayın dedim html css javascript felan biliyorum zaten kitabı da elimin altında kaynak olsun diye sormuştum ama a dan ze ye php aldım zaten 2 gün oldu geleli güzel bir kitap .
tsam
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılımcılık
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tmm Arkadaşım Kolay Gelsin.
likloknet
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Uygulamalarla öğrenmenizi tavsiye ederim. Öncelikle kendi websitenizi kendiniz yazmaya çalışın eksikler ve sorunlarla karşılaştıkça profesyonelleşeceksiniz. Ben böyle öğrendim. Biraz php internet üzerinden öğrendikten sonra kendi web sitemi geliştirerek bilgikerimi arttırdım. Sorunlarla insan kendini zorluyor ve daha çok şey öğreniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tsam adlı üyeden alıntı
Arkadaşım ilk olarak HTML5,CSS3 Ve JavaScripti öğrenmeni tavsiye ederim sonra PHP kısmına gelince ilk olarak Algoritmalar ile başla sonra PHP geç bu söylediğim JavaScript içinde geçerli ayrıca kitapla fazla bir şey öğrenemezsin ve kavrayamazsın kitabı yazan kişi ya kendi bildiğini anlatıyordur ya da php.net resmi sitesinden alıntı yaparak anlatıyordur önerim biraz Ingilizcen varsa Tutorial bak sonra Örneklere bak Türkçe içerik de var unutma programlama azim,beceri-yetenek ve sabır işidir PHP hata ayıklama konusunda biraz geri bir Betik Dili.İllaki kitap diyorsanda A'dan Z'ye PHP kitabı var onu alabilirsin.Şimdiden kolay gelsin öğrenme konusunda.
Aynen katılıyorum
sanalonay.com hızlı ve güvenilir mobil onay