-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
76, (%87)
Şimdi bildiğiniz üzere foruma yeni kayıt olan direk e - ticaret yapmak için atılıyor. Kimisi makale yazıyor, kimisi SEO hizmetlerine giriş yapıyor.
Mesela bunun önüne geçmek için ve Boğa'ı daha fazla kalkındırmak için yeni bir rütbe getirilse yani örnek veriyorum 50 mesajdan sonra (WM Özel Üye) gibi bir rank getirilse kullanıcı o ranka geçtikten sonra ticaret konusu açabilse. Zaten kullanıcı o rank sürecine geçene kadar faydalı bilgiler paylaşır, mesajlar atar güzel olur yani.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Malesef öyle olmuyor. Tam tersi o rütbeye gelene kadar gereksiz mesajlar atıyor ve forumu kirletiyor. Daha önce benzer bir yöntem denenmişti.
Normal üyelikler ticari kullanım için değil zaten. Ciddi ticaret yapan kişilerde premium üyelik alıyor. İleride ticareti ve premium üyeliği arttırmak için bazı çalışmalar yapılacak. Bu da gözle görülür bir şekilde gereksiz konuları ve **************lığı azaltacak.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bir nevi Ekşi Sözlük çaylak süreci gibi. Kullanıcı ne derece katkı verebilir ya da ne için üye oluyor gibilerinden. Aslında mantıklı bir uygulama olur öneriniz.
Çoğu kişi ben de dahil yeni başlayan bir üyeyle hemen iş yapmak istemem, ticaret puanı referans vs bulunmadığı için. Ancak kişi forumdaki tartışmalara, etkinliklere katılarak kendisini site içerisinde kanıtlayabilir ve bu konulardaki görüşleri de kendisi için e-ticaret'te bir referans olur
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Psycho nun dediği gibi böyle birşey artıdan çok eksi getirir birsürü gereksiz mesaj görürüz . Benim de önerim amaç ticaretse bunun premium üyelik ile yapılması . Şahsen ben olsam premium olmayan birinden hizmet seçmem çünkü amacı ciddi olanlar premium da edinerek birnevi kimlik kazanıyor . Premium olunca forum içi ek özellikler kazanıyor bu arada ek ayrıcalıklar değil , olursa bir kabahat normal üye Ali de ceza alır premium olan Veli de .
2 kişi bu mesajı beğendi.