-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Girişimci Aday Adayı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
34, (%94)
Merhabalar :
SSL kullanmadığım bir web sitesi var fakat önümüzdeki ay siteye SSL sertifikası almak istiyorum bu konuda geçmişte indexlenmiş bağlantılarda bir değişim olurmu 301 ile yönlendirmem gerekir mi ?
SSL sertifikasını hastanedende giriş yapabiliyim diye siteme alacam ama mobil uyumluda olsun istiyorum ucuz ve bir blog sitesi için uygun olan ssl sertifikasınıda söylerseniz sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webdeveloper
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kullandığınız yazılım WordPress mi? Seo eklentisi olarak ne kullanıyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webdeveloper
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yoast 'da SSL ayarı var mı bilmiyorum fakat; Kendi blogumda kullandığım (10 yıllık site) SSL 'yi aktif ettim bir SEO ayıbı yaşamadım. Yaptığım şey ise; WordPress ayarlarında ki Site bağlantılarını https: olarak değiştirdim.
All in seo kullanıyorum ben. Eklentiye girip HTTPS'ye zorla seçeneğini seçip devam ediyorum bloguma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webdeveloper
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
.htacces 'de ben bir değişiklik yapmadım. Ne gibi bir değişiklik yapacaksınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webdeveloper
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yapacağın işlem sana fayda yerine zarar verir. www ile siteye giriş yapan bir kullanıcı http:// ile girdiğinde giriş yapmamış olduğunu görecektir. Arama motorları sitenizi gezerken aynı içerikten 2 farklı adreste olduğunu tespit eder ve sıralamada nasıl bir sonuç cıkaracağı konusunda sorun oluşur bu durumda da linklere özen göstermezler. Zira seo 'da kaybınız olmaya başlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kalite Kontrol Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benimde bir sorum var domainim A Firmasında. B firmasında ssl sertifikası daha ucuz olduğundan oradan almak istiyorum. Bu şekilde farklı olsa olurmu? Domain başka firmadan ssl başka firmadan.
UpTr.Net Dosya Upload Sistemi