Merhaba arkadaşlar, bu dersimizde css3’ün nimetlerinden olan transform,transition vs gibi özellikleri kullanarak çok güzel gayet şık bir film afişi yapımını göstereceğim.
Çok basit ve sade şekilde anlatmaya çalıştım. Gece saat 2 civarlarında çektiğim için bir ara kafam kaçmış gibi oldu 😀 ama sonunu güzel bağladık, beğendiyseniz yorum yapmayı ve abone olmayı unutmayalım, izlediğiniz için teşekkürler :)
Hocam wordpress film temalarında görmüşsünüzdür otomatik film afişi sliderleri mevcut onu nasıl yapacağım konusunda bir fikriniz var mı ? İnternette araştırdım fakat bulamadım yardımcı olur musunuz ?
Bu şeyi kendi sitemde oyunları sıralamak istersem rahatça şekillendirebilir miyim, bir sorum daha var. Bu tamamen duyarlı (responsive) mıdır?
Responsive bir çalışma yapılmamış videoda. Zaten amaç responsive bir çalışma yapmak da değil. Amaç efektlerin kullanımını göstermek. Güzel anlatım olmuş. Elinize sağlık.
warpower hocam wordpress movie slider şeklinde arama yaparsan aradığını bulabilirsin belki. oguzhan hocam teşekkürler. emre7 teşekkürler hocam agg1401 evet şekillendirebilirsin kaynak dosyalarını da eklediğim için, gerekli width ve height değerlerini değiştirebilirsin, tamamen responsive değil biraz üzerinde durulması gerekiyor. BCanKARA çok teşekkür ederim hocam beğenmenize sevindim