-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Adı üstünde allah bilir neler yapılır o domainle
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Alan adı içerisinde ALLAH ismi geçmektedir. Duaların yer alacağı güzel bir platform oluşturarak projelendirebilirsiniz.
Ek Olarak: Bazı arkadaşlarımız isime dikkat etmeden warez, kumar ve buna benzer cümleler türetmiş. Sanıyorum ki farklı konumlardayız diye düşünmeye başladım. Bir cümle kurmak için şu konuda günaha girmek böyle bir şey olsa gerek! Konuya yazmayacak idim ancak burası özgür bir platform olduğu için seviyeyi ve uslubu bozmadan cümle kurabiliriz.
Bu alan adını arkadaş istemiş ve almış tabiki bir projesi olabilir olmayabilir bu tamamen kendi bileceği bir düşüncedir. Biz sadece düşüncesine saygı duymak zorundayız. Velhasıl, ALLAHbilir(dot)com üzerinde bir WordPress yada Joomla alt yapısı ile bir platform oluşturularak bu platform üzerinde DUA, AYET, KUR-AN ile ilgili bir çok bilginin paylaşımı sağlanabilir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Şimdi bir şey desem ateist diyeceksiniz hamd olsun müslümanım ama çok saçma bir domain almışsınız bu domainle birşey yapamazsınız.. Heleki gelir elde etmeye çalışırsanız yazık derim yaradanın üzerinden prim yapmak günah derim!
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yaz
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Domain satin alipta sonra bu domain ile ne yapilir sorusu bana cok sacma geliyor konuyu acan arkadas kusura bakmasin.
Benim sahsi fikrim, ben ilk önce projemi düsünürüm herseyi planlarim ve daha sonra bu projeme uygun bir domain ismi bulurum satin alirim.
Bu sitedekiler hep tersten isliyor.. adam örnek: araba.com domain aliyor ve bu domain ile ne sitesi acsam acaba diyor... adam musik.com domaini aliyor bu domain ile ne sitesi acsam acaba diyor...
dini domain aliyorsun elbette dini site acacaksin blog/forum farketmez domain zaten herseyi söylemiyormu mübarek:)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Domain reglemeden önce, bunu düşünmeliydiniz hocam :) Soru ters olmuş kanımca
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
404 sayfası yapın. Sonuçta Allah bilir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Dünya üzerinde bilinmeyen ve çözülemeyen olayları, durumları, ilginçlikleri ...vs anlatabilirsiniz.