-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sosyal medyada en cok elestrilen konulardan biri hayvanlara yapilan muameleler ya da kisin hayvanlarin yasadigi, yasamak zorunda birakildigi durumlar. Bunun uzerinden sadece bu konu uzerine yogunlasmis ve gerektigi yerde bu muameleleri hayvanlara uygulayanlari ifsa eden bir web sitesi projesi hayata gecirilebilir mi? Dikkatleri buraya odaklatabilecek paylasimlarla yapilan haksizliklar aza indirilebilir mi ya da insanlarin bulduklari ya da kendi sahit olduklari video ya da fotograflari kendimize yollatarak ifsaya destek anlaminda dikkat cekilebilir mi. Domain ise suanda bosta olan ve gercekten bu projeye hizmet edecek bir domain. Fikirleriniz cok onemli. yapilabilir mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Facebookta birçok grup var hayvan severler bu gruplarda birçok resim paylaşılıyor hitinizi o grupların yöneticisi ile anlaşarak elde edebilirsiniz.Bu benim tahminim belki anlaşma konusunda zorlanabilirsiniz.Bilgi olarak ekliyim grupların yaş ortalaması 12-50 geniş kitleleri var yani
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Reklam calismalari tabiki yapicaz zaten. Kitlelerin genis olmasi dezavantaj degil sanirim. Vicdanli insanlar olarak ilgi gosterilebilir bir organizasyon olur mu ve gelistirilebilir kisimlari fazla diye dusunuyorum. yaniliyorsam uyarin beni
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hayvanlarla ilgili site tutar mı ben kararsızım çünkü 1 yıldır radyopati.com ile ilgileniyorum ve bir çok çalışma yaptım fakat sadece hayvan gruplarında bir yazı paylaşınca siteye geliyorlar normal zamanda ziyaret düşüyor. Yani sadık bir kitle yok. Onedio takipçileri gibi direk siteye giren yok anca facebookta bir haberi görüp girenler var. Ama yinede umarım yaparsın böyle bir site hayvan sever biri olarak desteklerim her zaman.