-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EmpowerSP
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
aktuelsöylesi adlı üyeden alıntı
aBouT ilginç misin arkadaşım sana adsense teki yeni bir entegrasyondan bahsediyorum bilmediğim için yazmıyoruz acemi sandın heralde sen beni forumu biraz araştırırsan ne kadar konuya hakim olduğumu anlarsın 15 yıllık adsense hesabından bahsediyorum belkide yaşın kadar .. Burada acaba benim göremediğim bu yeni entegrasyonda bir farklılık var mı ? onu soruyorum başlığı kirletme daha mantıklı bilgilendiri cevaplar yazarsan bu şekilde tepki almazsın
Edep yahu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL
Alicevat
Falanlar, Filanlar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hehehe :)
AkıllıSoft Yazılım & Bilişim Teknolojileri
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Flutter Developer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
70, (%97)
15 yıllık hesabı kullanmayı biliyorsun da sorduğun sorunun cevabını mı bilmiyorsun?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Al işte baslık kirleticiler çoğaldı :) harikasınız devam :)
Thyphoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Siz insanlara biraz samimi cevaplar vermemişsiniz hocam bu konuda haksızsınız direk kötüleyici kızar gibi olmuş. Her neyse biraz beklemen lazım bence saçma bir cümle değil çünkü adsenseye artık hesaba yeni bir kullanıcı eklenir gibi site ekleniyorsa biraz beklemeniz gerekir bencede çünkü normal bir siteye adsense almak için onay sürecinden geçiyorsun reklamlar boş beyaz çıkıyor ee sen hazır adsense hesabına bir site ekliyorsun direk onaylanması olmaz bir süre beyaz görünüp test ediliyordur mutlaka. Her site için ayrı ayrı adsense alıyormuş gibi oluyor ama tek hesap oluyor. Sanırım artık adsense kodlarını başka sitelere koyma olayını bitirmeyi düşünüyorlar gibime geldi biraz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Flutter Developer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
70, (%97)
Kitlerken de sizin üyeliğiniz ile ilgilenirse sevinirim. 1 2 gün hava almanız iyi gelir :)