netbozum
tr.link

Sayfa Güvenliği : Yönetici Hesaplarınızı Arttırmalısınız !

4 Mesajlar 1.091 Okunma
acebozum
tr.link

SelmanCan SelmanCan Eski Kullanıcı Adı: lliseli Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 60
  • Beğeniler 7 / 8
  • Ticaret 6, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

Herhangi bir sayfanızda sadece tek yönetici varsa, mutlaka yönetici sayınızı arttırmalısınız. Aksi takdirde beklenmedik bir vakitte profiliniz kapatılırsa, doğal olarak sayfanızıda ulaşamayacaksınız. Bu üzücü durum ile karşılaşmamak için tavsiye olarak en az 4-5 adet yönetici hesabı yapabilirsiniz.

Bu arada kesinlikle doğru demiyorum fakat aşağıdaki bilgilerde belki işinize yarabilir. Bende çoğu zaman doğru sonuçlar verdi.

1. Sayfalarınızda yönetici olan hesaplarınıza günlük giriş çıkış yapmanız, veyahut herhangi yönetici hesaplarından paylaşım yapmanız, birkaç yere tıklayıp birşeylerle vakit geçirmeniz , profilinizin kapanmasını engelleyebilir.

2. Yönetici olan hesaplarda 10 'dan fazla arkadaş olmasını tavsiye etmiyorum.

3. Yönetici hesaplarınızın email bölümlerini kesinlikle gizli tutmanız sizin için + puandır.

4. Yönetici olan hesaplarınıza giriş çıkış yaptıgınız süre zarfında, ne olduğu belirsiz, spam vb linklere tıklamayınız.

5. Her ne kadar bir sayfada birden fazla yönetici atayınız desemde, nedendir bilmiyorum , olur ya bazen herşey kötü gider, profil kapatımları olurken bütün hesaplarınız gidebilir .. Ne yapmak lazım ? Cevap olarak %100 olumlu sonuç veriyorum... Herhangi güvendiğiniz bir arkadaşı yönetici yapmanız sizi bu riskten kurtaracaktır.

Önemli Not :

Yukarıdaki bilgilerin %100 doğruluk payı yoktur, sadece tecrübe edilmiş ve denemekten zarar gelmeyen bilgilerdir.

İyi forumlar...

Sevgilerimle,,,

(ALINTIDIR)

googleasistan
reklam

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Tam olarak birkaç tanesi harip hepsi doğru. O birkaç taneside yanlış demiyorum, tam olarak doğru değil sadece, öyle diyelim :)

Teşekkürler.

SelmanCan SelmanCan Eski Kullanıcı Adı: lliseli Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 60
  • Beğeniler 7 / 8
  • Ticaret 6, (%100)
Yukarıdaki bilgilerin %100 doğruluk payı yoktur, sadece tecrübe edilmiş ve denemekten zarar gelmeyen bilgilerdir.

Facebook sayfası/ları olan arkadaşların bunları uygulaması lazım diye düşünüyorum.Yoksa olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirler

NOT:Sadece bilgilendirme amaçlıdır

Ek Olarak:

Atakan adlı üyeden alıntı

Tam olarak birkaç tanesi harip hepsi doğru. O birkaç taneside yanlış demiyorum, tam olarak doğru değil sadece, öyle diyelim :)

Teşekkürler.

Rica ederim hocam.Arkadaşlara bir faydamız olur inşallah
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

test9 test9 IT Project Manager Kullanıcı
  • Üyelik 28.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek IT Project Manager
  • Konum Van
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 552
  • Beğeniler 2 / 109
  • Ticaret 13, (%100)
Güzel bir bilgilendirme. Lâkin hesap güvenliği için kişinin Facebook kullanım kurallarını bilmesi de gerekebilir. Ayrıca hesap sahibi bir ağa katılmışsa, telefonunu eklemişse, birden fazla e-posta eklemişse, güvenlik sorusu belirtmişse zaten geriye güzel güzel hesabı kullanmak kalır. Ama biz ne yapıyoruz? Ha bire isim değiştiriyoruz, doğum tarihi değiştiriyoruz, cinsiyet bile değiştiriyoruz. Sonra Facebook şüpheleniyor. Bu yoksa sahte mi derken hesap artık kara listeye alınmıştır bile. Bence hesap güvenliği kişilikte :D

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al