-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam teman da güzel içeriklerin de.Film incelemelerini okudum.Bana eksik gelen tek şey yazılarda biçim etiketleri kulanmaman.O kısmı da halledersen yazılar daha kolay okunaklı olur diye düşünüyorum.Bunun dışında siten çok iyi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 ay. 2 yıl boyunca aynı çizgiyi sürdürün bakalım. Her şey çok daha iyi ve gelişmiş olacak. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Siteniz hoş, öyle pek bir kusur bulunmuyor. Organik hit gelmesi için kullanıcılar arama motorlarından teknoloji ile ilgili bir makale aradığında sizin sitenizin ön sıralarda çıkması gerekiyor ki bu da hit ve seo ile ilgili bir durum. iyi bir seo çalışması yapılması gerekiyor. Ayrıca biliyorsunuz ki teknoloji ile ilgili bilinen siteler var. webtekno, donanım haber vb. benzer içerikler onlarda da varsa büyük ihtimalle onlar ilk sırada çıkacak.En büyük sebeplerden biri de budur. Benim aklıma gelmeyen bir çok teknoloji sitesi var. Hit arttıkça ve makaleler çoğaldıkça sitenie giriş doğru orantılı olarak artacaktır. Yani kısacası reklam, seo ve makale girişi. Mesela benim imzamda ki sitem de 10 günlük ve ilk günlerde hit 10-15 arasıydı, şuan 70-90 arası ve gün gün artıyor ki bende anahtar kelime de eğlence,komedi,komik gibi zor kelimeler. Ama yinede yeni olduğum için moralimi bozmuyorum. Sonuçta o sitelerde de ilk günlerde hit yoktu. Çalışmaya ve özgünlüğe devam ama kesinlikle seo çalışması yapılması gerekiyor.
Ek Olarak: Ennes81 arkadaşın dediği gibi SEOABİ gibi profesyonel hizmet sağlayan birimlerle çalışmalar yapabilirsiniz.