-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar wordpress sitemdeki yöneticilerden birisi sitedeki tüm kategorileri silmiş. yaklaşık 1 ay öncesinin yedeği var elimde. Kategorileri geri getirmek için ne yapmam gerekir ? Aynı kategorileri yeniden eklesem siteye sorun düzelir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Aynı kategorileri tekrar eklesen sorun düzelebilir. Ama "kalıcı bağlantıları"nıda aynen eklemen gerek. Yani "Genel" kategorisini eklesiysen "genel" şeklinde bağlantı adresinide düzeltmen gerekebilir. Bazen "WordPress" diye kategori eklediğinde "wordpress-2" şeklinde bir kalıcı bağlantı verebiliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
evet az önce eklemeye başlıyayım dedim. Kategorilerden birisini eklemeye çalıştım "Belirtilen terim için isim kökte zaten var." uyarısı verdi ve sayfayı yenilediğimde kategorilerim eski haline döndü. Aradan 5-10 dk kadar geçti siteye tekrar girdiğimde ise kategorilerin yine gittiğini gördüm. Yine deneyeyim belki düzelir dedim "Belirtilen terim için isim kökte zaten var." diyor ama düzelmiyor..
Ek Olarak: şöyle birşey de var.. yeni kategori ekliyorum eskilerinden farklı.. paneldeki kategoriler sayfasında gözüküyor ama yazı eklerken gözükmüyor kategori. Kategoriler sayfasını yenilediğimde bu kategori de kayboluyor..