lostyazilim

Geçici mezuniyet belgemi kaybettim ne yapmalıyım?

3 Mesajlar 7.207 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
*** forumda bir arkadaş bu konuyla ilgili soru sormuş. Ben de aynı durumu yaşamış biri olarak tecrübelerimi kısaca aktarmak istiyorum. Üyeliği olan arkadaşlardan birisi kendisine konuyu iletirse işine yarayacaktır.

Öncelikle geçici mezuniyet belgenizi kaybettiyseniz diplomayı almanız riske girer. Geçici mezuniyet belgesi diploma alana kadar verilen ve diploma yerine geçen resmi bir belgedir.

Geçici mezuniyet belgesini kaybedenler gazeteye ilan vermek durumundadır. Gazeteye verilen ilanlar harf veya kelime hesabı yapılarak ücretlendirilir. Ortalama bir kayıp ilanı için 50-60 tl masraf çıkmaktadır.

Kayıp ilanı verilecek gazete yerel veya ulusal bir gazete olabilir. İlan verilen gazete satın alınıp kesip biçmeden okulun öğrenci işlerine götürülür. Orada bir dilekçe yazıldıktan sonra gerekli işlemler sekreter veya yetkili başka biri tarafından halledilir. Üniversiteniz sizden bazı ek belgeler de isteyebilir.

Unutmayın arkadaşlar bu durum bir defaya mahsustur ve tekrar kaybedecek olursanız muhtemelen diploma alamazsınız çünkü diploma almaya gittiğinizde bu belge sizden istenecektir.

wmaraci
reklam

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)
editt//

ebubekiragbaba ebubekiragbaba http://ebubekir.org Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)
ben konuya yazdıklarınızı aynen yazdım hocam.
contentwriter

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al