-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Pazarlama ve iletişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dedikodular'dan güzel magazin haber sitesi olur gibime geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Şimdi yorum yapmak isterdim, tam alandan kanımdan girmişsin. Ama ama, uykum var. :) Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.
1. Google Ban Kontrol, Google Ban Control ABD 3.7K aranma hacmi 1.ci sıraya getir, süpür gelsin paracıklar paracıklar. :) Adsense candır diyelim. Digerleri benim şahsi yorumum: .info uzantısı iş yapmaz, iş yaparda iş yapmaz (ugraş verir) bizim insanımız .com bilir .info yazmaz. " Abeyyy kiz.komm`a gerhelee , kommu tamamdir lo komaa girin. " mesala bir komedi filminden replik. Dedikodu üzerine, kızlara özel bir platform yapabilirsin " sen çekirdek al çitle, onlar " Ayyy canimm yaa, sacların çok güzel olmuş. " ama içinden " senin saclarina ben iyyy ne bicim saclari var, ben ondan daha güzelim bikeree. " :)
Neyse hayırlı olsun tekrar. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Teşekkür ediyorum hocam, magazin sitesi olur diyen çok arkadaşımız var bakalım hayata geçireceğiz inşallah
Economist adlı üyeden alıntı
Şimdi yorum yapmak isterdim, tam alandan kanımdan girmişsin. Ama ama, uykum var. :) Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.
1. Google Ban Kontrol, Google Ban Control ABD 3.7K aranma hacmi 1.ci sıraya getir, süpür gelsin paracıklar paracıklar. :) Adsense candır diyelim. Digerleri benim şahsi yorumum: .info uzantısı iş yapmaz, iş yaparda iş yapmaz (ugraş verir) bizim insanımız .com bilir .info yazmaz. " Abeyyy kiz.komm`a gerhelee , kommu tamamdir lo komaa girin. " mesala bir komedi filminden replik. Dedikodu üzerine, kızlara özel bir platform yapabilirsin " sen çekirdek al çitle, onlar " Ayyy canimm yaa, sacların çok güzel olmuş. " ama içinden " senin saclarina ben iyyy ne bicim saclari var, ben ondan daha güzelim bikeree. " :)
Neyse hayırlı olsun tekrar. :)
Hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. 1. Ban kontrol için sistem araştırmasına başladık. İnşallah hayata geçecek. 2. Dedikodu da şimdilik beklemede hayırlısı bakalım. İnfo'dan ümitliyim biraz sanki.. Tekrardan teşekkür ediyorum
Teşekkür ediyorum hocam yorumunuz için çok saolun
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
2 numaralı domain bence güzel değerlendirebilirsiniz :)