Merhaba, bu benim sitem: Şizofren Psikolog
Sorum şu, benim siteme bir sürü ziyaretçi geliyor ve konular psikoloji ile ilgili olduğundan dolayı çokça da "konu ile alakalı" yorum geliyor.
Bazen görüyorum google'da, yorumlardan anahtar kelime yakalıyor google ve siteyi sonuçlarda gösteriyor. Benim bir makalemde toplam 6000 kelimeyi aşkın konu ile alakalı yorum var (tüm yorumların kelime toplamından bahsediyorum), yani ben şimdi burada yorumları DoFollow yapsam yararlı olur mu?
Sanırım şu anda yorumlarım nofollow, yani ben öyle sanıyorum hiç dofollow özelliği sezmedim şimdiye kadar. Makaleleri aradığımda vs. hep ana makaleyi gösteriyor. Yorumlarla alakalı anahtar kelimeden gelen ziyaretçide yok, dolayısıyla nofollowdur yani kontrol etmedim.
Sizce dofollow yapmalı mıyım? Yapmalıysam, neden ve nasıl?
Sitem 6-7 aylık. Günlük ortalama 400-500 hiti var. Organik tabi. Fakat sitemin alexa ortalaması global olarak 2.000.000 üstunde ve artıyor, yanı bır turlu ınmıyor ve buna ek olarak da sıtemın Turkey rankını gostermıyor. Alexaya kaydettım, ulkeyı Turkey yaptım vs. her şeyi yaptım, az çok anlarım seodan günlük 500 ziyaretçiyi başardığıma göre lucid rüya gibi kelimelerde. Sizce bu alexa olayı nedendir? Bir arkadaşımın sitesi günlük 50 hit alırken alexa 100klarda, benim neden bu kadar fazla?