Muhalefet olmaları senin iyiliğine.
Facebook varken ve milyonlarca kişi onu kullanırken, tekrar aynı özelliklerde (hatta onu yakalayamayan tipte) bir sistem açmanın ne mantığı olabilir?
Bu örneği biraz daraltırsak, bu işi gerçekten çok iyi yapan arkadaşlarımız var. Sen birilerini aramadan önce, farkını ortaya koyabileceğini belirtmelisin. İnsanlar şu marka varken ve kaliteliyken, neden bu markayı kullanmalı diye düşünmelisin. Bir proje oluştururken, dışarıdan bir gözle uzun uzun düşün.
Burada olan hiç kimse, yarın bir WordPress tema satış konusu açacağı için sana negatif davranmadı/davranmaz. :)
Facebook varken ve milyonlarca kişi onu kullanırken, tekrar aynı özelliklerde (hatta onu yakalayamayan tipte) bir sistem açmanın ne mantığı olabilir?
Bu örneği biraz daraltırsak, bu işi gerçekten çok iyi yapan arkadaşlarımız var. Sen birilerini aramadan önce, farkını ortaya koyabileceğini belirtmelisin. İnsanlar şu marka varken ve kaliteliyken, neden bu markayı kullanmalı diye düşünmelisin. Bir proje oluştururken, dışarıdan bir gözle uzun uzun düşün.
Burada olan hiç kimse, yarın bir WordPress tema satış konusu açacağı için sana negatif davranmadı/davranmaz. :)
Teşekkürler yorumunuza, muhalefet olmaları benim iyiliğime biliyorum hocam teşekkürler onlarada.Eleştiri her zaman güzeldir bence.Alışılagelmişin dışında çok güzel temalar yapmayı planlıyoruz.Şuan bir kaç kişiyiz.Grafiker arkadaşları istememizin sebebi ise yaratıcılığın artması,yani rasgele bir grafiker alıp normal bir tema yapmaktansa,3-4 grafiker alıp çılgınca şeyler yapmak istiyoruz.
Ayriyetten şuan tema kodlamasını beceriyorum sayılır.Coder istememizin sebebi ise ben tek başıma kodlarsam 3 hafta sürer 2kişi kodlarsak 1 - 1.5 hafta.
Eleştirilerinize ve güzel yorumlarınıza teşekkürler.