-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
***'da çok denk geliyorum bu duruma. Site satıyorum konuya en ince ayrıntısına kadar detayları yazıyorum. Geliyor biri "detaylı pm lütfen" ulan zaten konuda herşey yazıyor daha ne yazıyim sana özelden be dürzü?
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Aynı durum benimde çok dikkatimi çekiyor, site satışı konularım var sitenin adresi açık hitbilgileri herşeyi konuda ekli, yazıyor ki detayları pm alabilir miyim? konu linkiyle pm alabilir miyim?
Kaç kişiye gözünü açta konuyu oku neyin pmini istiyorsun yazdım, gerçekten bazıları sinir hastası ederler insanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Merhaba herkese hayırlı akşamlar, bende bir konuda detaylı pm istiyorum aradığım detayları bulamıyorum ve genelde mobilden girdiğimde konu linki ile pm istiyorum bi satış konusuysa alacağım ürün hakkında site hakkında vs hakkında bilgi öğrenmek istiyorum zaten orda yazan fiyat bütçemi aşıyorsa son olurunu istiyorum eğer son oluru bütçeme denk geliyorsa direk alıyorum Fakat gelmiyorsa konu sahibinden vaktini çaldığım için özür dileyip iyi forumlar diyorum.
Not : Aslında banada saçma geliyor. Benimde açtığım her konuda genellikle başıma gelen bir olay.
Herkese iyi forumlar iyi akşamlar...
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Golsime doğrudur hocam :D aslında pm isterken alacağın bir şey atıyorum 500 tlyse fiyatta düşer belki diye pm isteyenlerde oluyor. Adam benden pm istiyor en uygun fiyat bende param yetmiyor diyo madem yetmiyo niye pm istiyosun kardeşim :D sonra aradan biraz süre geçiyo kardeşim son olurunu söyle belki alırım diyor baştan desene güzel kardeşim :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM