netbozum
tr.link

PM Alma Çılgınlığı?

15 Mesajlar 2.414 Okunma
acebozum
tr.link

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)
***'da çok denk geliyorum bu duruma. Site satıyorum konuya en ince ayrıntısına kadar detayları yazıyorum. Geliyor biri "detaylı pm lütfen" ulan zaten konuda herşey yazıyor daha ne yazıyim sana özelden be dürzü?

googleasistan
reklam

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)
Aynı durum benimde çok dikkatimi çekiyor, site satışı konularım var sitenin adresi açık hitbilgileri herşeyi konuda ekli, yazıyor ki detayları pm alabilir miyim? konu linkiyle pm alabilir miyim?

Kaç kişiye gözünü açta konuyu oku neyin pmini istiyorsun yazdım, gerçekten bazıları sinir hastası ederler insanı.

SuatGulten SuatGulten WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Teknik Servis/Web Yazılım
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 240 / 233
  • Ticaret 29, (%97)
Merhaba herkese hayırlı akşamlar, bende bir konuda detaylı pm istiyorum aradığım detayları bulamıyorum ve genelde mobilden girdiğimde konu linki ile pm istiyorum bi satış konusuysa alacağım ürün hakkında site hakkında vs hakkında bilgi öğrenmek istiyorum zaten orda yazan fiyat bütçemi aşıyorsa son olurunu istiyorum eğer son oluru bütçeme denk geliyorsa direk alıyorum Fakat gelmiyorsa konu sahibinden vaktini çaldığım için özür dileyip iyi forumlar diyorum.

Not : Aslında banada saçma geliyor. Benimde açtığım her konuda genellikle başıma gelen bir olay.

Herkese iyi forumlar iyi akşamlar...

İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM

Golsime Golsime Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Takılıyo
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 506
  • Beğeniler 206 / 195
  • Ticaret 26, (%96)
SuatGülten Hocam eğer konuda detaylı bilgiler yer almıyorsa tabi ki detay isteyebilirsiniz ama bazı insanlar herşey yazılı olduğu halde bunu yazıyor... Benim hiç başıma gelmedi çünkü bir tek site sattım onda da detaylı bilgi yazmamıştım ama satış konularını incelerken görüyorum ve çok sinirleniyorum :D
SuatGulten

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

SuatGulten SuatGulten WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Teknik Servis/Web Yazılım
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 240 / 233
  • Ticaret 29, (%97)
Golsime doğrudur hocam :D aslında pm isterken alacağın bir şey atıyorum 500 tlyse fiyatta düşer belki diye pm isteyenlerde oluyor. Adam benden pm istiyor en uygun fiyat bende param yetmiyor diyo madem yetmiyo niye pm istiyosun kardeşim :D sonra aradan biraz süre geçiyo kardeşim son olurunu söyle belki alırım diyor baştan desene güzel kardeşim :D
Golsime

kişi bu mesajı beğendi.

İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al