Dateturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
php ve seo
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam bu piyasada türk olarak ara.com.tr bilmem vb doludu arama motoru kurmak çok çok zor birşey para ile bitmez herşey :) milyonlarca bot yazcan
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oto Galeri
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
5 - 10 milyon liran varsa çocuklarınla torunlarınla doya doya ye çalışmadan :D riske atma
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sustum ! Birikti yanaklarıma alfabe. Ya ilahi ya rab sükutumu en güzel duam eyle!.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
arama motoru yapmak kolay değil.
öncelikle veritabanında depolanması gereken şeyleri söylüyorum: site title, site linki, içerik, meta keys, desc, dis linkler vs vs..
kurmak istediğin algoritmaya göre bu dallanır budaklanır.. ama şunu bilki "içerik" mutlaka kayıt edilmelidir. yani 1 milyon sayfa indekslesen içerik sayfa başı 200 kb'den 190.73486 gb sadece içerik verin oluyor. yani her bir aramada yüzlerce gb veritabanında arama yapacaksın. bu da para demek.
ayrıca arama motorunu kim kullanacak diye düşünmeyin, tamindir gezginler vs dosya indirme siteleriyle ortak bir çalışmayla arama motoru tarayıcıya kurdurulur ve kısa zamanda çok büyük kitlelere erişilebilir. ama bunun için de para gerek.
ozergul.net/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba;
Şöyle ufaktan baktığımızda bile yorumlar hep olumsuz niyeyse. Sorunda bu işte, önemli projeler için görülen yüksek para miktarı sizleri korkutmasın. Birde en sevmediğim konu bazıları yapsak bile " Bizler " gibi genelleme konuşları hiç sevmem. Açan olursa sonuna kadar destek veririm ben şahsen. Burada geçen ki bir konuda, konu google'dan yandex savunucularına geçmişti.
Uzun lafın kısası açan olursa desteğimi sonuna kadar veririm.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım, Yazılım
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Neden insanlar yapılmış bir şeylerin üstüne gidiyor? Yapılmamış onlarca şey varken neden "haa bu firma büyükmüş keşke böyle bir şey benimde olsa" diyor? Bu açıkçası kimseyi bir yere getirmez. Google bile yapsan google'dan daha iyisini bile yapsan şu dönemde nafile zira insan alışkanlıkları kolay kolay değiştirmez.
Yapmanız gereken google yapmak değil insanlara alışkanlık kazandıracak farklı şeyler yapmak işte o zaman vazgeçilmez siz olursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yap kardeşim sen arama motorunu kur tv de reklamını yaparsın oh miss
NeroWin
www.teknovudu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim ben milli bir arama motorunu destekliyorum. Arka plandan muazzam paralar harcanması gerekir, veri çiftlikleri oluşturulması gerekir, bir yazılımcı ordusu olması gerekir ancak şu Amerikalıların tekelinden kurtulmuş oluruz.
Google, google diye ölen arkadaşlar. Şuan hanginiz sitenizden aldığı reklamlardan memnun. Yurt dışında adsense'den daha fazla kazanıldığı bir gerçek. Ayrıca Google bunu vergi ödeyerek o kişilere kazandırıyor.
Ancak bizi güçsüz gören Amerikalılar bırakın vergi ödemeyi, adsese'den de daha az para kazandırıyorlar.
Geçtiğimiz gün Rusya, Google'ın ödemesi geren vergiyi %18 arttıracağını açıklamıştı. Adamların Yandex gibi bir alternatifi olunca vergide alıyor, vergiyi de arttırıyor.
Yani uzun lafın kısası, ÜRETİN ARKADAŞLAR. Planlarınızdan asla vazgeçmeyin. Konuyu açan veya buna niyetlenen arkadaşlara sesleniyorum, GOOGLE'DAN DAHA İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞARAK BU İŞE BAŞLAYIN. EMİN OLUN BU TÜRK MİLLETİ SİZE DESTEK OLACAKTIR.