-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar imzamdaki siteye resim,gif,caps ve video içerikler ekliyorum. Şuan için herşey iyi gidiyor yeni olmasına rağmen ve hit artıyor hergün.Başka ne gibi içerikler yükleyebilirim. değişik ne gibi içerikler yükleyebilirim. tavsiyelerinizi bekliyorum
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba
mizah çevresinde ekleyeceğinizi düşünerekten şöyle bir yazı tipi ilgi çekebilir diye düşünüyorum:
' Üniversiteli olmanın 7 zorluğu '
' internetten alışverişte daha dikkatli olunmasını gerektiğini gösteren durumlar '
bu yazılara içerik girerken içeriği sadece fotoğraflar ve mizahi içerikle yapabilirsiniz. 2.si için örnek verecek olursak duymuşsunuzdur telefon diye sipariş edip neler çıkıyor
demek istediğim mizah yaparken bilgilendirebilirsiniz tam anlatamamış olsam da inşAllah siz yapabilirsiniz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Selamlar hocam, çokca düşünüp yakın zamanda aklımdan çıkardığım projeyi siz hayata geçirmişsiniz bu siteyle. Bence bu site tutar... Hem de sağlam tutar... Capsler çok revaçta... Oradan daha çok yürüyün derim ben... Bir de kategori isimlerini alt kategori olarak değil de direkt görebileceğimiz şekilde menü çubuğunda gösterseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teşekkür ederim bakalımbilelim hocam. İnanın bende tutacağını düşünüyorum. Yeni olmasına rağmen şimdilik hitlerde hergün yükselme var hafta içi. Kategoriler kısmına ilerleyen dönemlerde bi çalışma yapacağım. Yorumlarınız benim için çok değerli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
görsel anlamda site ana sayfada bir düzenleme yapsanız daha yaratıcı olabilir mesela.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Biraz daha içerikleri çoğaltıp tema üzerinde biraz çalışma yapacağım. Teşekkür ederim teknomedya.