-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar.
Benim ufak bir kardeşim var :) Tam bir minecraft hastası ve ne yapsak engelleyemiyoruz. Tabletten ayar yaptım gidip root menüsünden reset atıyor :D
Konuya dönecek olursak;
-Modemden sadece tabletin internet kullanım süresini ayarlayabilir miyim? (Günde 3-4 Saat)
-Bilgisayar üzerinden bunu yapabilir miyiz? (Sürekli bilgisayar açık kalacaksa sıkıntı)
-Veya başka yöntemler varsa sizi dinliyorum.
Modemim: Huawei HG552d
Şimdiden sağ olun.
bozbey38
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Minecraft mobil oyun değil mi ? internet sitesi olsa bir şekilde engellenilebilirdi ama böyle dediğiniz gibi bir ayar yok ama wifiyi ayarlayabilirsiniz diye biliyorum belli saatlerde açılıp kapanma vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Minecraft mobil oyun değil mi ? internet sitesi olsa bir şekilde engellenilebilirdi ama böyle dediğiniz gibi bir ayar yok ama wifiyi ayarlayabilirsiniz diye biliyorum belli saatlerde açılıp kapanma vs.
Maalesef hocam pc,mobil,tablet her yerde var nalet oyun! Sadece zaman kaybından başka bir şey değil. Peki hocam yapılır demişsiniz de nasıl yapacağım? Ayrıntılı şekilde anlatır mısınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Modemi söküp yanınızda götürün :) sadece evde bulunduğunuz zaman girebilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Programlama
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tabletin mac adresini alıp istediğiniz bir saatte mac filtrelemeye ekleyip açıp kapatabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Nothing
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tam olarak neyi sınırlamak istiyorsanız Huawei müşteri hizmetlerini arayın. Ben de yardımcı olabilirim bu arada.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tam olarak neyi sınırlamak istiyorsanız Huawei müşteri hizmetlerini arayın. Ben de yardımcı olabilirim bu arada.
Hocam daha önce belirttiğim gibi kardeşim tablet kullanıyor. Gün içinde 3-4 saat internet kullandıktan sonra internetinin kesilmesini istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Modeminiz destekliyorsa ki büyük ihtimal destekliyordur, modem sayfasına girip kablosuz bağlantı ayarlarından istediğiniz mac adresine interneti açıp kapatabilirsiniz veya belirli saatlerde interneti açıp kapatabilirsiniz. Modem arayüzünü bilmediğim için tam olarak yardımcı olamıyorum.