emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Evet arkadaşlar.
Kendi blogumun reklamı olması ve insanların yararına bir şey yapmak için güzel bir wordpress teması yapmaya karar verdiğimi daha önce bir kaç yerde belirtmiştim.
Temanın büyük kısmı bitmişti fakat yapımına biraz ara vermiştim.
Eğer beğenenler olursa devam edicem.
Kontrol paneli + Tasarımın geneli + Sidebar hariç bütün sayfalar bitti sayılır. 1 veya 2 günlük işim var. Responsivelik falan vs.
Sizlerin beğenip beğenmemesine göre temayı bitiricem ve sunucam fakat temanın altına blogumun linkini koymayı düşünüyorum ve sizlerden şifreleme yöntemleri konusunda bilgi de istiyorum.
Ayrıca temama logo yapacak birisini de arıyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
BeTu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İçimi kararttın be hocam hoş duruyor ama açık renk kullansaydın daha mantıklı olurdu :)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Tema rengi ayarını da yapmayı düşünüyordum :)
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Elinize ve emeğinize sağlık oldukça güzel görünüyor ama üst kısım da belirttiklerinizi de ekledikten sonra bence kullanılması gereken bir tema olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Heuristic adlı üyeden alıntı
Elinize ve emeğinize sağlık oldukça güzel görünüyor ama üst kısım da belirttiklerinizi de ekledikten sonra bence kullanılması gereken bir tema olacaktır.
Teşekkür ediyorum fakat link ekleme gibi bir durum söz konusu. Maddi olmasa da sitemi geliştirmek için :) Bu konuda pek bir bilgim yok yardım edebilecek birisini arıyorum.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Heuristic adlı üyeden alıntı
Functions ve Footer dosyalarını şifreleyebilirsiniz. Fakat size önerim ionclube ile şifrelemektir.
Bazı WordPress tema tasarımcıları ya da geliştiricileri, özellikle de ücretsiz paylaşıma sundukları temanın en alt bölümüne kendi reklam linklerini yerleştirirler ve bu linkleri temadan silmemizi istemezler.
Bu nedenle footer.php sayfasını düzenlememizi önlemek için, eval-gzinflate.decode kullanarak sayfayı şifrelerler (Bu şifreleme işlemini bazen footer.php haricindeki diğer sayfalarda da görebiliriz). Ancak temanın altında site sahibine ait olmayan reklam linklerin bulunmasını kimse istemediği için footer.php dosyasını düzenlemekten başka çaremiz yoktur.
Hocam ioncube 15 tlye maal oluyor galiba parasında değilim de nasıl kullanılır bilmiyorum en fazla şifreleme konusunda uğraşacağım gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Nothing
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Daha kullanışlı hale getirebilirsiniz diye düşünüyorum.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Getireceğim :) Maksimum 1-2 haftaya en iyi haliyle sunacağım.